Моята кошница

Sentio Портфейл със защита за карти

Каталожен номер: 2608278
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Каквото и да носиш в този портфейл ще бъде на сигурно място! Със специално метално отделение, предоставя защита от сканиране на данни от карти, като едновременно с това има един вътрешен и един външен джоб за банкноти и допълнителни карти. Закопчава се, но има и страничен бутон, за да бъдеш сигурен, че картите ти няма да се загубят, когато си в движение.

 

Материал: Кожа

Размери: 68x95x16 mm

Цвят: Черен

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ RFID ΜΑΥΡΟ
 
Технология RFID

Електронните транзакции навлизат трайно в живота ни през последните години, с цел да го направят по-лесен и гъвкав. Заедно с тях идват и системите за безконтактно плащане, с помощта на които твоите карти прехвърлят данните от сметките ти безжично (RFID), за да бъдеш обслужен по-бързо и удобно. Технологията RFID (Radio Frequency Identification) позволява автоматичното разпознаване на обекти с безжично извличане на данни чрез микроскопични чипове (RFID tags).

 
Високи нива на защита за твоите данни

Когато данните се предават безжично, винаги има вероятност от копиране и запис от трети страни (Electronic Pickpocketing), които при първа възможност ще ги използват, за да «източат» банковите ти сметки. За да защитиш лесно кредитните и дебитните си карти, можеш да се снабдиш с този портфейл с RFID защита, който разполага със специално метално отделение, блокиращо електромагнитните сигнали на картите, като по този начин предотвратява сканирането им от крадците.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >