Моята кошница

Logitech Wheel G29 Driving Force Racing (PS5,PS4,PS3,PC)

Каталожен номер: 2375664
529.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 27.38 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Гмурни се в изживяването на любимия си racing simulator, с волан G29 Driving Force на Logitech! Системата за обратна връзка с 2 мотора, спиралните зъбни колела и педалът за незабавна реакция ти дават истинското усещане за състезателно шофиране. Съвместим с PS5, PS4, PS3 и PC, проектиран да се наслаждаваш на подобрено шофиране на твоята конзола.

Turbo-X
 
 
Силна обратна връзка с два мотора

Logitech G29 Driving Force включва не един, а два двигателя, като по този начин симулира по най-реалистичен начин силата, упражнявана от пътя, изместване на тежестта, реакции на автомобила и дори приплъзване на колелата. Резултатът е впечатляващ и ти предлага уникално изживяване във всяка игра.

 
 
Забравете сътресенията

Дизайнът на състезателния волан Logitech G29 Driving Force предлага система за обезопасяване, която потиска задръстванията и така шофирането е много близо до реалността. Дизайнът на спиралните зъбни колела идва директно от автомобилните трансмисионни системи и така шумът от работата и вибрациите са минимални. По този начин се наслаждавате на изключително гладко и тихо шофиране.

 
 
Трайност във времето

Състезателните състезания не само напрягат тялото, но и машините и Logitech знае как да проектира състезателен волан, който ще издържи изпитанието на времето. G29 Driving Force е проектиран да издържи дълги години с лагери от неръждаема стомана на кормилната ос, pads скоростна кутия и педали от неръждаема стомана за повишена издръжливост и ръчно зашита тапицерия с висококачествена кожа, ръчно зашити, придаващи усещането за волан на състезателен автомобил.

Wheel Logitech G29 Driving Force Racing
 
Завъртане
900 градуса

Въртенето от 900 градуса на волана Logitech G29 Driving Force ви позволява да завъртите волана от край до край 2,5 завои, както при няколко състезателни коли. По този начин карате бързо и точно като в състезателна кола.

Wheel Logitech G29 Driving Force Racing
 

Сензор за магнитно поле

 G29 Driving Force интегрира сензор за магнитно поле. По този начин той знае положението на волана ти по всяко време и предлага максимална точност, като в същото време не се нуждае от калибриране.

Характеристики
    • Конзола Playstation 3 / Playstation 4
    • Тип Волан
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >