Моята кошница

Creative Speakers 2.0 Pebble White

Колонки с оригинален дизайн, чист стерео звук, мощен бас и захранване чрез USB!
Каталожен номер: 2794217
49.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Колонките Creative Pebble 2.0 ще те впечатлят с футуристичния, сферичен дизайн и 2" драйвери, разположени под наклон 45°, за да създадат перфектната музикална атмосфера у дома! Въпреки малките си размери, те възпроизвеждат дълбок бас (50 Hz - 20 kHz), като чувствителността им може да достигне до 86dB (SNR).

 

Системата на Creative се захранва чрез USB, т.е. може да се използва със стационарен и преносим компютър, а малкото им тегло (345g) и размери (114 x 113 x 116 mm) позволяват лесното им пренасяне. Същевременно, имаш лесен достъп до бутона за контрол на звука, който се намира в предната част на едната от двете колонки.

Turbo-X
 
 
С музикални "наклонности"

За да насочват звука директно към слушателя, драйверите на Creative Pebble 2.0 са разположени под наклон 45° (насочен нагоре),създавайки едно звуково поле, което е подходящо за лично използване. Също така, те са оборудвани с пасивен субуфер за дълбок и удължен бас с цел подобряване на звука на твоя стационарен или преносим компютър.

Turbo-X
Компактен и мощен звук

Колонките на Creative могат да работят, използвайки порта USB на един преносим / настолен компютър или дори с използване на съвместимо USB зарядно (5V 1A), възпроизвеждайки стерео звук с обща мощност 4.4W (RMS).

Turbo-X
Контрол с една ръка

Едната колонка е оборудвана с контролер, който може да се използва и като бутон за включване/изключване и за контрол на силата на звука.

Turbo-X
Спестяване на място

Захранването с USB и дискретния, сферичен дизайн на колонките те "освобождава" от ненужните кабели, заемайки минимално място, където и да се намираш!

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Обща мощност 4,4 Watt (RMS)
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Честотен диапазон 50 Hz - 20 KHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >