Моята кошница

Logitech M185 Grey Wireless Mouse

С безжична оптична технология за точност на движенията и малък USB приемник.
Каталожен номер: 4097696
26.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Безжичната мишка Logitech M185 е винаги готова, когато се нуждаеш от нея!

Просто свържи приемника към USB порт на компютъра си, за да започнеш да работиш в рамките на няколко секунди. Малкият размер и лесният контрол я правят идеална за малки работни пространства. M185 е съвместима с Windows, macOS, Chrome OS™ и Linux.

Logitech Wireless Mouse M185 GRY
 
 
Удобна форма
Запази продуктивността си за по-дълъг период от време с удобната, ергономична форма, която следва естествената извивка на ръката ти. Тъй като е малка и безжична, мишката се побира лесно в чанта за лаптоп, така че можеш да я носиш със себе си, където и да работиш. M185 е проектирана да бъде удобна и за левичари.
 
 
Лесно браузване, прецизен контрол
Logitech M185 предлага прецизен контрол за по-лесно браузване. Забрави за досадните пропуски при кликване - оптичният сензор позволява проследяването на движението с плавен и прецизен контрол върху почти всяка повърхност.
 
 
Качество, на което можеш да разчиташ
Мишката е създадена по стандартите за високо качество, направили Logitech водещ световен производител на мишки и клавиатури. Издръжлива и надеждна, работи до 12 месеца без смяна на батерии, благодарение на бутона за включване/изключване и автоматичното заспиване за спестяване на енергия (животът на батерията може да варира в зависимост от употребата и условията на работа на компютъра).
 
 
Лесно свързване
Logitech M185 е съвместима с Windows, macOS, Chrome OS™ и Linux. Започва да работи веднага след като свържеш USB приемника към компютъра или лаптопа си. Приемникът също така осигурява надеждна връзка с обхват до 10 метра (безжичният обхват може да варира в зависимост от околната среда и условията на работа на компютъра).
 
 
Изпълнявай задачите по-бързо
Изпълнявай повече задачи, като свържеш Logitech M185 към лаптопа си. Според скорошно проучване потребителите на лаптопи, които са избрали тази мишка пред touchpad, са били 50% по-продуктивни и са работили 30% по-бързо (на базата на битове в секунда за средното време на движение за всички устройства, участвали в проучването. В проучване на Logitech до 23 участници (октомври / 2019), с две основни мишки Logitech и два основни интегрирани trackpads).

Характеристики
    • Употреба Notebook
    • Технология Optical
    • Цвят Сив / Черен
    • Интерфейс на свързване Безжично
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >