Моята кошница

Turbo-X UPS 1500 VA Line Interactive EA2150

С мощност 1500VA за цялостна защита от спиране на тока и свръхнапрежение и индикации LED за състоянието на устройството.
Каталожен номер: 1812572
259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 45.76 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

Turbo-X UPS 1500VA Line Interactive LCD

С един поглед

Работи на компютъра си безопасно!

Довърши работата си без стрес при евентуално спиране на тока! Защити устройствата си от късо съединение, свръхнапрежение и колебания в напрежението на мрежата, с незабавна реакция и безшумна работа. Turbo-X UPS разполага с мощност 1500VA (900W), 3 изхода шуко, и специален вход за телефон и модем. Оборудван е с LCD дисплей, който те информира за състоянието му, както и със система за автоматично стабилизиране на напрежението (AVR).

 

Тип
Line Interactive
Мощност
900W
Изходи
3 шуко
 

Технически характеристики

 

Защита от късо съединение

Ефективна защита от свръхнапрежение, спад в напрежението и късо съединение, за да бъдеш винаги спокоен! Дори и когато електричеството спре, компютърът ще остане включен!

Защита от свръхнапрежение

Не се притеснявай при промените в напрежението на ел. мрежа, тъй като Turbo-X UPS ще захрани компютъра и останалите устройства без промени. 

Индикации LCD

С удобен LCD дисплей, за да виждаш винаги състоянието на UPS-а. Предоставя информация като процента на зареждане на батерията, предоставената входна и изходна мощност, както и текущото натоварване.

Порт за телефон

Защити домашния телефон и модем за достъп до Internet, с порт за телефон, който включва UPS Turbo-X. По този начин ще бъдеш сигурен, че и двете няма да спират работата си! 

Голяма продължителност на работа

Токът спира. Не се притеснявай, тъй като благодарение на Turbo-X UPS разполагаш с достатъчно време да затвориш нормално всички програми и да го изключиш, точно това, което би направил, ако ел. мрежата функционираше нормално! 
 

Функции

Дисплей LCD

Виж във всеки един момент текущото състояние на Turbo-X UPS и бъди винаги информиран! Информирай се за текущата предоставена входна и изходна мощност, както и за остатъка от батерията! Благодарение на удобния дисплей, винаги ще знаеш точно колко време ти остава до сигурното изключване на компютъра при възможно падане на ел. мрежата.
 

Технологии Line Interactive & On-Line

 

Line Interactive

Устройствата, които са свързани към UPS-а, се захранват от електрическата мрежа. В случай на спад на напрежение, свръхнапрежение или прекъсване на електрическата мрежа, автономатичният трансформатор в UPS променя източника на енергия, позволявайки на свързаните устройства да се захранват от батериите му. 

On-Line

Всичките устройства, които са свързани с UPS, се захранват само от батериите на UPS. UPS преобразува електрическия ток в постоянен, за да зарежда постоянно батерии и в последствие го преобразува отново в променлив ток, за да захрани свързаните устройства.
 

 

 

Характеристики
    • Категория Над 1200 VA
    • Тип Line Interactive
    • Мощност (VA) 1500 VA
    • Мощност (Watts) 900 W
    • Тип батерия 12V/7Ah / 12V8Ah
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >