Моята кошница

Sentio Tripod for DSLR TR-200 Red

Малък, лек и здрав статив, идеално решение за стабилна фотография с entry-level DSLRs и устройства с тегло до 2.5kg!
Каталожен номер: 2735725
19.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Sentio Tripod за DSLR TR-200 е леко и преносимо решение за фотоапарати със стабилни (Compact) или сменяеми обективи (DSLR/Mirrorless), съчетавайки характеристики, които допринасят за ефективното заснемане на видеа и статични кадри, като например здравина и голямо разнообразие от позиции за кадриране.

Големият ъгъл на разгъване на краката ти позволява да снимаш почти от нивото на пода, а регулируемата глава ти предоставя възможност да настроиш наклона на апарата, адаптирайки го към повърхности, които не са плоски, за да заснемаш широкоъгълни планове или кадри в условия на слабо осветление, където се изисква максимална стабилност.

Turbo-X
 
 
Изкуство на високо ниво и… 90°

Благодарение на Sentio Tripod за DSLR TR-200, имаш възможността да снимаш от вертикална позиция (портрет), накланяйки апарата на 90° за запис на невероятни кадри, като успоредно с това се осигурява стабилност и точност за по-чисти, правилно фокусирани снимки.

Turbo-X
Функционален дизайн

Създаден е, за да удовлетвори нуждите на потребителите, които търстят лек, преносим и лесен за използване статив. Може също така да се използва като удобна дръжка за запис на видео.

Turbo-X
Надежден, практичен, съвместим.

Благодарение на резбата 1/4", с която разполага и на изключителната му стабилност, може да се използва с огромна гама мобилни устройства, компактни фотоапарати и entry-level DSLRs.

Turbo-X
Високо качество, страхотно покритие.

Поддържа голяма гама от устройства с тегло до 2.5kg, като едновременно с това е много лек, благодарение на конструкцията от здрава пластмаса и алуминий, за да го носиш навсякъде, без да ти бъде в тежест.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >