Завръщане в офиса или work from home? Независимо от къде ще
работиш, важно е да ти бъде комфортно. Разбери всичко за
ергономичните столове и забрави за болката! Открий своето място!

Какво ми предлага един ергономичен стол?


Намалява болките в тялото.
Намалява напрежението в бедрата.
Поддържа правилната стойка на тялото.
Увеличава производителността ти.
Подобрява кръвообращението.
Адаптира се изцяло към твоите нужди.

6 съвета, за да седиш правилно

Когато 1 от всеки 3-ма работещи среща проблеми с гръбначния стълб, заради неправилна стойка на тялото по време на работа, Плесио има решение!

*Съгласно данни на Министерството на здравеопазването.
 • 1.

  Глава
  Главата ти трябва да бъде в една линия с тялото. За да се случи това трябва да изягваш протягането на врата когато се взираш в монитора.

 • 2.

  Наклон на гърба
  Наклонът на гърба ти на облегалката трябва да варира между 90°-110° и тазът да докосва задната част на стола.

 • 3.

  Опора на кръста
  Ако се затрудняваш да поддържаш правилна стойка на тялото, можеш допълнително да използваш и анатомична възглавничка за кръста.

 • 4.

  Лакти
  Лактите трябва да се намират близо до останалата част на тялото и да образуват ъгъл от 90°-120°. В същото време ръцете, когато са изцяло изпънати трябва да докосват екрана на компютъра.

 • 5.

  Регулиране на височина
  Регулирай височината на стола, така че коленете да са в една линия с бедрата и да образуват приблизително ъгъл 90° с бедрата.

 • 6.

  Стъпала
  Ходилата на краката трябва да докосват земята като цяло, за да може кръвта да циркулира правилно. Ако е необходимо, би било добре да използвате подложка за крака.

Направи най-добрият подарък на тялото си!

Ако работиш дълги часове седнал, ако си запален геймър или просто искаш да седнеш удобно
и стабилно, открий днес столът, който ще направи по-комфортно твоето "утре"!

TAILOR

Както подсказва името му, този ергономичен стол е ... проектиран и изработен по твои размери! С Relax Multiblock, Synchro механизми и седалка с формована пяна, за да бъде удобно!

325лв.

Вземи сега

LUMBAR

Модерен дизайн, регулируем натиск в кръста, 2D подлакътници, облегалка за глава, регулируема по височина с наклон и с формована пяна седалка! Съвършена ергономичност на твоя стол!

575лв.

Вземи сега

POFIT

Красив, удобен и качествен! Промени ежедневието си и ... позицията, за да виждаш всичко! С 3 пъти повече опора на гръбначния стълб, предназначена да облекчи натиска.

925лв.

Вземи сега

ERGOHUMAN

ТОП стол с ергономичен дизайн и уникален стил! Механизмът Relax Syncro следва гръбнака и го поддържа анатомично. С регулируеми ръце, облегалка за глава и гръб.

1195лв.

Вземи сега

Ръководство за покупка на стол

За най-удобния стол: Преди да избереш, помисли за…

Нуждите си

Какъв тип тяло имаш? Колко време седиш на стол? Защо го използваш? Всичко това са важни елементи за окончателния избор на стола, тъй като те ще определят материала, от който ще бъде направен и комфорта, който ще осигури.

Функции

Открий внимателно важните характеристики на стола, като възможността за лумбална опора, ширината и височината на ръката, ширината и височината на облегалката на седалката, както и ъгъла на седалката или контрола на напрежението.

Простота или допълнителни функции?

Extra функции като гумени колела, 3D ръце и облегалка за глава, ще дадат още повече функции на стола, като осигуряват максимален комфорт и подкрепа.

Платът прави разлика

Изборът на материал на стола е като да избереш плат за костюмите. Това е така, защото това се влияе и от дизайна на помещението, което може да изисква по-лека текстура с обикновен плат или да излъчва престиж с кожа или изкуствена кожа.

За какво да внимаваш при избор на
стол?

1
Поддръжка на
кръста

Подпомагането на талията е една от най-важните части на стола, защото е отговорно за цялостната лумбална и анатомична опора.

2
5 различни механизми

Релаксация, комфорт, концентрация или всичко заедно? С 5 механизма (Relax, Multi-Block, Basic, Syncro, Customized Syncro) избери стола, който най-добре отговаря на нуждите ти.

3
«Облеклото» на стола ти

Текстурата на материята е много важна, тъй като ще те накара да се чувстваш комфортно в момента. Изберш между изкуствена кожа или кожена тъкан и оставш стола да бъде изпълнен с характер и стил.

4
Силни и гъвкави подлакътници

Знаеш ли, че лактите ти трябва да са близо до останалата част на тялото и да образуват ъгъл 90 ° -120 °, докато седите? В същото време ръцете когато са изцяло изпънати, трябва да докоснат екрана на компютъра.

5
Удобство за главата ти!

Поддържащата роля на облегалката за глава е от полза за стойката, тъй като тя отпуска врата и се използва, когато човек прави кратка почивка от работа и използва стола, за да се отпусне.

Не се ограничавай само до стола

Сега, когато научи предимствата на един ергономичен стол, избери и подходящото бюро, най-удобните подложки за крака, най-качествените подложки за под и най-красивите лампи и създай перфектните условия за work from home!

БЮРА

Избери от широка гама бюра, това което подхожда най-много на твоите нужди! Внеси стил и комфорт в своето ежедневие!

от 45лв.


Вземи сега

ПОДЛОЖКИ ЗА КРАКА

За по-голямо удобство не забравяй да разгледаш и подложките за крака! Анатомични, неплъзгащи се и ергономични, подхождат на всеки тип тяло! Тук са, за да си почиваш.

от 19,90лв.


Вземи сега

ПОДЛОЖКИ ЗА ПОД

След като защитиш тялото си е време да направиш същото и за повърхностите в дома и офиса си. Забрави за надраскването и променените цветове!

от 45лв.


Вземи сега

ЛАМПИ

За да не ставаш от удобния си стол, не забравяй да добавиш и светлина! Избери лампата, която искаш и декорирай помещението си!

от 15,75лв.


Вземи сега

Защо да избереш
мебели за офиса от Плесио?


ДОСТАВКА ДО АДРЕС
за комфорт при поръчките

ДОСТАВКА
в рамките на 24 часа

ONE STOP SHOP
за да откриеш всичко
за своя офис

AFTER SALES SUPPORT
за всички въпроси