Home

new series

2017

XE93

XE93

Иновативна технология Slim Backlight Drive+ умело насочва светлина върху екрана там, където е необходима най-много, за да осигури изключителна яркост и по-наситени нюанси на черното.

Виж повече

Открий детайлността

Благодарение на 4Κ HDR технологията тъмните зони със скрити сенки и слънчева светлина, които досега не се виждаха, вече са пълни с яснота и детайлност. 

Впечатляваща 4Κ HDR резолюция

Когато впечатляващата 4K резолюция се комбинира с детайлността на високо динамичния диапазон(HDR) имаш като резултат картина с невероятна детайлност и високо качество.

Виж повече

Съвършенството на картината

С 4K HDR & Slim Backlight Drive+ ти предоставя върхова картина, като същевременно се запазва изключително тънкия му дизайн.

4K HDR Processor X1™ Extreme

Благодарение на процесора X1 Extreme, изображенията и цветовете се възпроизвеждат с изключителен реализъм, така, както би ги видял в действителност.

Виж повече

Всички цветове, за които някога си мечтал са тук!

С мощната обработка и динамичния контрол на цветовете, екранът TRILUMINOS и процесорът 4K X1 възпроизвежда всяка сцена с богати цветови нюанси.

Дисплей TRILUMINOS™

Дисплеят TRILUMINOS обогатява твоето зрителско изживяване с по-богата палитра от цветове и повече естествени нюанси и оттенъци за още по-реалистична картина.

Виж повече

Един омагьосващ свят с впечатляваща резолюция

С технологията 4K X-Reality PRO и 4K X1 Extreme, всеки пиксел се пресъздава по най-добрия възможен начин!

4K X-Reality PRO

С помощта на 4K X-Reality™ PRO и X-Reality™ PRO шаблоните в изображенията се сравняват с шаблони в уникална база данни за намиране на най-добрия нюанс, наситеност и яркост за всеки пиксел.

Виж повече

Откриване на елегантността

С ултрафиния профил и тясната рамка този телевизор се грижи вниманието ти да не се откъсва от развлечението. Кабелите остават умело скрити в задната и предната част, а въртящата се скоба за скрит монтаж позволява лесен достъп до портовете и връзките.

Просто говори, забавен начин за откриване на нови светове

Открий цялото развлечение, за което може да мечтаеш, със скоростта на говора. С модерно гласово управление този 4К Android TV™ за секунди ти предоставя филми и телевизионни предавания от приложения или от ефира!

ΧE93 in details

Виж ТУК новата серия на Sony Bravia