Впечатляваща красота, която ще те погълне!

Картина, каквато не си виждал!

Технология за задно осветяване, която предлага уникални сцени с ослепително черно и блестящо бяло. В допълнение, брилянтният 4K процесор подобрява качеството на изображението и оптимизира всяка сцена, като ти осигурява най-доброто изживяване при гледане!

Основни характеристики на Q70R

Direct Full Array 4X

Изключително подобрен контраст между черно и бяло благодарение на усъвършенстваната технология за задно осветяване.

Quantum Processor 4K

"Интелигентен" процесор, който осигурява ненадмината чистота и впечатляващи цветове.

Quantum HDR 8X

Оптимизира всяка сцена, като предлага точни цветове и контраст, както и по-ясни детайли.

Ambient Mode™

Придайте на всекидневната си цвят. Приложете интерактивен фон, който се съчетава идеално с вашето пространство.

QLED 4K UHD

100% Color Volume

Иновативен и освежен в сравнение с миналото, телевизора QLED осигурява цветно изображение и картини, които надхвърлят всяко сравнение. С 4 пъти по-висока резолюция от Full HD телевизорите и с един милиард нюанса, благодарение на технологията Quantum Dots може да постигне 100% от обема на цветовете. След като се насладите на това преживяване, няма да искате да правите компромиси отново.

Процесорът на съвършенството

Quantum Processor 4K

Иновативният процесор за изображения е скрит във всеки QLED телевизор. Какво е предназначението му? Да осигури невероятно преживяване с повече от един милиард нюанса и много подробности.

Роден от светлината

Intelligent Mode

Спомняш ли си всички моменти, когато не можа да видиш правилно на екрана или поради интензивна естествена светлина, или защото светлината не беше достатъчна? Новите QLED се справят с тези трудности. Функцията за изкуствен интелект е интегрирана във всяка сцена и регулира яркостта и звука на изображението.

Q SMART

Всички възможности са в ръцете ти

One Remote Control

Уникално и стилно дистанционно управление,достатъчно за управление на всички свързани устройства. Не губи повече време в търсене на подходящо дистанционно. Направи повече за по-малко време!
*Цветът и дизайнът на дистанционното могат да се различават в зависимост от модела.

Говори й! Тя те слуша

Bixby on TV

Вече няма нужда да търсиш в интернет кой е режисьорът на любимия ти филм или коя актриса получи Оскар миналата година. С новите QLED отговорът е пред теб. Просто задай въпрос и научи какво ти трябва, благодарение на Bixby 2.0. * Гласовата навигация Bixby разпознава Английски, Китайски и Корейски. Не разпознава всички разширения, диалекти и изрази. Възможностите й постоянно се разширяват.

По-голямо забавление за нула време

С Universal Guide

Лесното ръководство, което се показва на екрана, прави домашните ви забавления още по-лесни и приятни. Открий лесно и бързо live съдържанието, което искаш или любимото си предаване и седни на канапето, защото всичко се случва без теб, но за теб!
*Compatible devices and services only.

Безкрайни възможности

SmartThings

Наслади се на повече от един телевизори! SmartThings превръща телевизора ти в център за управление на всички смарт домашни устройства, от хладилника, до телефона!
*Потребителите със съвместими мобилни модели трябва да изтеглят SmartThings чрез application store.

Кажи го... и се случва!

Със съвместими Smart Speakers

С вградените приложения Amazon Alexa и Google Assistant, можеш да включиш или изключиш телевизора, да контролираш нивата на звука чрез гласови команди и още много други…

Виж голямата картина на QLED телевизор!

До 82”

Виж всяка сцена на живо пред очите ти, благодарение на невероятни цветове и безупречни детайли! С новите телевизори на Samsung подобрявате домашните си развлечения и се потопите в кинематографично преживяване с любимите ви филми, шоута, спортове и игри, които се виждат на голям екран....

Създаден за мощни игри

Real Game Enhancer

За да бъдеш победител, трябва да имаш абсолютен контрол над играта. С Dynamic Black Equalizer получаваш по-добра видимост в тъмното и детайлна резолюция на изображението и се радваш на подобрено качество на изображението, дори на подобрен звук! Готов си за безкрайни gaming sessions...

Първата серия телевизори с FreeSync ™

Намалени lags

Не оставяй досадните «забивания» да те дърпат назад! Използвайки технологията FreeSync ™ (VRR), новите QLED ти дават скорост на играта, необходима, за да бъдеш пръв… Подготви се за неповторими победи!

Гледай картината, а не TV

Неограничен дизайн

Впечатляващият и изчистен дизайн подобрява зрителното изживяване със своята изискана елегантност и стил. Дизайнът на QLED телевизорите се грижи да ти спести разсейването, за да се фокусираш върху това, което наистина има значение - картината. Кажи довиждане на разхвърляните кабели и големите рамки и преживявей кинематографично изживяване, различно от останалите.

Край на черния дисплей

Ambient Mode

ΕДокато е изключен, можете да проектирате "декоративно" съдържание, като снимки, времето, часа и много други. Може да възпроизвежда дори леко, музикално съдържание.

Декорация

Придай на хола си малко цвят. Приложш интерактивен фон, който идеално се слива с околната среда Ambient Mode.

Информация

Показва ежедневна полезна информация като времето или температурата.

Снимки

зживей всичките си спомени отново, превръщайки дневната в лична колекция, показваща снимки от мобилния телефон.

Artworks

Ако си почитател на изкуството, наслади се на красиви парчета от известни фотографи и художници и придай артистичен стил на дневната.

Направи своя рамка


Wall Generation
Новият QLED използва стената, за да пресъздаде мотива на дисплея.
Décor Customizable Pattern
Новият QLED «улавя» цветовете на хола и създава красиви дизайни на дисплея.
Photo Matte
Използвайте голямо разнообразие от филтри и превърнете снимките си в красиви произведения на изкуството.
Photo Lighting
Отделно осветление за специални случаи. Изберете сред голямо разнообразие от варианти за осветление и осигурете приятна атмосфера на помещението си.

Samsung Q70R

Home Gallery

Един телевизор, от който не можеш да откъснеш очи, дори когато е изключен.