Разгледай тук

Готов да откликне на всяка твоя нужда от забавление!

Оборудван с операционна система Android 9.0, можете да се наслаждаваш на музика, филми и любими сериали, приложения и игри, както и на достъп до най -популярните платформи за съдържание, с едно щракване! Свържи се със свят на съдържание и забавления от дома си в момента, в който го искаш, по начина, по който го искаш!

Разгледай тук

Умният телевизор, който "чува" твоите желания!

Искате ли да направиш интернет търсене, да гледаш най -популярните музикални видеоклипове в YouTube или да научиш прогнозата за времето за утре? Всичко, от което се нуждаеш, е да зададеш въпрос в Google Assistant, натискане на специалния бутон и използване на вградения (на дистанционното управление) микрофон на Turbo-X Android TV! Сложи край на въвеждането на текст веднъж завинаги!

Разгледай тук
Кликни & и виж какво прави:
PLAN
YOUR DAY
Подготвяш се за разходка и
се питаш дали ти трябва
чадър?
Задай въпроса си и
ще ти отговори!
PLAY
CONTENT
Пусни любимия си
сериал по Netflix,
само с гласа си!
DISCOVER
CONTENT
Търсиш известни
action филми, излезли през 2016;
С един въпрос изкарваш всички
пред погледа си.
GET
ANSWERS
Разбери във всеки момент информация
която ти е необходима за
любимия ти сериал!

Забавление по «твой размер»!

С новите телевизори с Android Turbo-X любимото ти съдържание винаги е в центъра на вниманието! Наслади се директно на големия екран на всичките си любими мобилни приложения, безброй игри от Google Play Store и други!

Разгледай повече

Твоето съдържание на големия екран!

Новите телевизори с Android Turbo-X включват функция Google Cast (вградена Chromecast), която позволява да възпроизвеждате филми, музика и други медийни файлове от вашия смартфон, таблет или компютър към вашия телевизор! Просто се увери, че всички устройства са свързани към една и съща LAN!

Turbo-X Android TVs

Със специален дизайн, който дава усещане за лукс и най -модерните технологии за подобряване на изображението, той превръща всяко гледане в специално преживяване!