Обедната почивка става още по-забавна!!

Открий това
което търсиш

Често задавани въпроси

- Защото в Плесио ще намерите всичко необходимо за новата учебна година, в огромно разнообразие за избор и на ненадминати цени!
-Ученически чанти, несесери, тетрадки, канцеларски материали, училищна техника и много други, които ще помогнат в клас, в ежедневието и в подготовката за състезания!
- Със сигурност учителят ще даде пълен списък за новата учебна година. Но нека започнем с основното, изборът на ученическа чанта, trolley или раница, стилен & просторен несесер и разбира се тетрадки за писане. Не забравяйте да се запасите с етикети и прозрачни опаковки за всички учебници и тетрадки!
Разбира се! Ще намерите всички ваши любими марки и пълни колекции с чанти, калъфи, тетрадки и много други училищни артикули – специално предназначени за тийнейджъри. И всъщност в изключителни дизайни!
Когато избирате новата ученическа чанта, първо трябва да се ориентирате към нейния размер, така че да е подходяща за фигурата на детето. Той също така се увери, че има достатъчно места за съхранение, което ще помогне за по-доброто организиране на ученическите му принадлежности. И накрая, трябва да се даде специална опора на гърба и презрамките, за да не се натоварва гръбнака му с ежедневното му носене.
Можете да закупите всичко от вашия училищен списък в магазина на Плесио, на ул.Ангел Кънчев 5, София, но също и онлайн на plesio.bg.
- В Plaisio, в допълнение към всички необходими ученически пособия за класната стая, ще намерите и огромно разнообразие от продукти, за да създадете идеалната ученическа стая. Бюра, столове, библиотеки и офис оборудване, които ще спомогнат за ежедневната учене и правилната подготовка на детето.