Научи всичко за 5G!

Как подобрява всекидневието ти?

 • Устройства, които докосват бъдещето!
 • Високи скорости и мигновена реакция.
 • Забавление на следващо ниво.
 • Нова ера за мобилния гейминг!
 • Видео обаждания с отлична връзка и резолюция.
 • Продуктивно Work From Home

Как ще подобри живота ти?

 • Дистанционна медицинска помощ
 • Автономни предвижни средства
 • Дистанционно управление на продукцията
 • Дистанционно наблюдение на труднодостъпни места
 • Дистанционно интерактивно обучение

Какво означава 5G?

Невероятно високи скорости

До 10 пъти по-качествен интернет сравнение с 4G връзката, 5G мрежата предоставя впечатляващи скорости без забавяния, които надминават 1Gbps!

Мигновенна реакция

От видеоразговори и служебни превозни средства до мобилни игри и дистанционно обучение ниското забавяне позволява изпълнението на приложения в реално време.

Безброй устройства

Възможността за свързване на многобройни устройства от малка дистанция и ниската енергийна консумация отварят пътя за Internet Of Things, автономни превозни средства и др.

Подобрено обслужване в сектора на здравеопазването

Независимо от дистанцията, възрастни, болни и хора със специални нужди ще могат да получат мигновен преглед от доктори и парамедици.

Наблюдение на труднодостъпни места

Чрез свързване с устройства и дронове ще можеш да наблюдаващ места, като мини и природозащитени райони, като гори.

Забавление отс ледвашо поколение

С 5G изпозлването на интернет е на ново ниво, ще сваляш и качваш големи файлове. Ще правиш стрийминг, провеждаш видеоразговори и играеш онлайн без никакви забивания и забавяния!

5G
100 пъти по-бърз от 4G!

5G мрежата не означва просто високи скорости, а нещо повече!

Скролни и разбери повече

Създадена за свят, в който милиарди устройства работят едновременно свързани в интернет! В най-усъвършенствана си версия, ще позволява интернет връзка със скорост до 10Gbps и ще обслужва до 1.000.000 свързани устройства на квадратен километър!

Невероятно бърз и стабилен, ще ти предостави възможността да гледаш видео с 8К резолюция без забавяне с по-бързо време за реакция с 1 mm на секунда.

Сработва се отлично с безжични сензори, свързани превозни средства, машини, смарт домашни устройства и други усъвършенствани технологии(Internet of things). Твоята 4G връзка не предлага скоростта, възможността и гъвкавостта, нужни за цялостна поддръжка на следващо поколение мобилни устройства.

Как подобрява
всекидневието ти?

Как подобрява
живота ти?

Светът на 5G в твоите ръце!

За да влезеш в магическия свят на 5G и да се насладиш на всички негови предимства чрез едно съвместимо устройство!

Чрез него ще можеш да се насладиш на бърз трансфер на данни, директна връзка с cloud, бърз online mobile gaming, приложения свързани с виртуална реалност, комуникация със смарт устройства и мигновен достъп до съдържание със забавна тематика на висока резолюция.

5G & продуктивност

Екосистемата на 5G еволюира с невероятно темпо и ти предоставя уникална възможност да увеличиш своите възможности в частния бизнес.

Дистанционната работа, комуникация и оценяването на екипа ти става незабавно. Служебните превозни средства се управляват от дистанция и ще те уведомят за евентуални увреждания. Индустриални търговци, земеделци и техници ще се сдобият с помощници и надзорници на работата си и не само..

След като вече знаеш защо...
Избери своето 5G устройство!

Открий го!