Asus_OLED
Asus_OLED
Asus_OLED
Test
ASUS OLED :: AsusPlus

Лаптопи

 Нови стандарти за потребителско изживяване и сигурност

ZenBook

ASUS е един от първите производители, които използват зашеметяващи OLED дисплеи в своите серии лаптопи за творци. Сега правим още една стъпка напред, като въвеждаме тези невероятни дисплеи, техните ярки и чисти цветове и неоспорими ползи, в още по-широка гама от лаптопи.

Завладяваща картина

Благодарение на своя прецизен дисплей и широка цветова гама, изображенията на OLED екраните на ASUS са по-реалистични от всякога. Без значение дали сте дизайнер, фотограф, любител на филми или геймър, вие ще се насладите на отлична картина и реалистични изображения, които са валидирани от Pantone и притежават сертификат Display HDR True Black.

ZenBook OLED

Внушително време за реакция

С 0,2 ms време за реакция, OLED екраните на ASUS показват кристално чисти изображения без никакво размазване, което ще оцените високо, когато гледате филми и спорт или при гейминг. В сравнение с тях, екрани на стандартните лаптопи разполагат с време за реакция от 10 до 25 ms.

ZenBook OLED

Дисплей с изключителна прецизност за по-продуктивна работа

Работите с диаграми и графики в многобройни нюанси, които трудно се отличават? Не си губете времето. Широката цветова гама и реализъм на OLED екраните на ASUS ще повишат вашата продуктивност. Подобрете своя цялостен работен процес с дисплеи, които са валидирани от Pantone и притежават сертификат Display HDR True Black.

ZenBook OLED

Отлична яркост при всякакви условия

Благодарение на своята усъвършенстваната технология, яркостта при OLED екраните на ASUS се усеща така, сякаш е с 30% по-голяма в сравнение с LCD екраните във всеки офис. Това означава, че лаптоп ASUS с OLED екран и яркост от 400 нита ще изглежда по същия начин като стандартен LCD монитор с 520 нита яркост.

ZenBook OLED

Сигурност за вас и всички, които обичате

Синята светлина от мониторите уврежда очите, влошава зрението и води до безсъние, особено при децата. OLED екраните на ASUS могат да се похвалят със 70% по-малко вредна синя светлина в сравнение с LCD екраните, без да развалят цялостното цветопредаване. Очите ви са защитени с OLED екраните на ASUS и тяхната иновативна Eye Care технология.

ZenBook OLED

Научете повече за нашите OLED модели

ASUS ZENBOOK OLED

ASUS ZENBOOK