НАД 150 ПРОДУКТА | ВЗЕМИ И ТЕЛЕВИЗОРИ НА ДО 18 ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА

Великденски предложенияЗащо Плесио?

1

SERVICE POINT

Ние сме до теб!
Посети напълно оборудвания service point на Плесио за индивидуално техническо обслужване, 7 дни в седмицата.

100.000+

ОНЛАЙН ПОСЕТИТЕЛИ/МЕСЕЦ

В www.plesio.bg получаваш пълен и бърз достъп до всички наши продукти и можеш да поръчаш всичко, което пожелаеш от всяка точка в България, където и да се намираш!

40

ОБУЧЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ

С нас ще откриеш това, което търсиш! Посети нашия магазин в град София на ул. Ангел Кънчев 5, разгледай, попитай, изпробвай и се почувствай сигурен за всеки твой избор.

12.000

НАД 12.000 ПРОДУКТА

За да имаш много възможности да избираш!
В нашия сайт ще откриеш огромен избор от върхови технологични и lifestyle продукти, които са налични за теб.

8

ЧАСА ОБСЛУЖВАНЕ
ПО ТЕЛЕФОНА

Обади ни се безплатно от 9 сутринта до 8 часа вечерта, за да отговорим на всички твои въпроси и, за да ти помогнем по време на покупката.

80.000

FOLLOWERS

В www.plesio.bg имаш лесен и бърз достъп до всички наши продукти и можеш да поръчаш всичко, което пожелаеш от всяка точка в България, където и да си.

3

НАЧИНА
НА ПЛАЩАНЕ

В Плесио ти избираш! Избери желания продукт и плати по избрания от теб начин - в кеш, по банков път или с карта!

24/7

ОНЛАЙН ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Техническа поддръжка 24 часа само с един e-mail! Информирай ни за проблема, с който се сблъскваш на [email protected] и малко по-късно ще откриеш решението в твоя inbox!

Пазарувай на вноски, без лихва!

* Пазарувайте без лихва за покупки на равни месечни вноски с кредитни карти от Пощенска банка. Промоцията е валидна в периода до 17.05.2019 г. при покупки от 2 до 18 равни месечни вноски за всички телевизори и продукти с марката Apple и Samsung Galaxy серия S10 в магазин Plesio - София. Важи за нови клиенти на кредитни карти Visa Classic, подали заявление в Plesio, и настоящи клиенти на кредитни карти MasterCard и Visa от Пощенска банка при минималн а обща стойност на покупки на вноски 150 лв. и минимален размер на месечна вноск а 15 лв. Повече информация - на място в търговският обект или о т Център за обслужване на клиенти на Пощенска банка на тел: 0700 18 555. Ка ртодържателят не дължи лихва за покупки при погасяване на всичк и начислени задължения по картата в рамките на гратисния период за съответн ия месец, съгласно Общите условия на банката за издаване и изпо лзване на кредитни карти VISA и MasterCard. Сборът на вноските следва да е в рамките на разполагаемия кредитен лимит по картата.