Нови лаптопи

ЕКСКЛУЗИВНО в Plesio!
White glow Main color glow Vaio black Vaio laptops Vaio laptop Vaio laptop
MADE IN JAPAN

Nothing Less Than Perfect

С Windows 10 Pro и 4G свързаност, Fingerprint за максимална сигурност, изработен от карбонови влакна и алуминиева сплав!

screen
14''FHD IPS
SCREEN
CPU
Intel®Core™i5
CPU
RAM
8GB
RAM
HDD
256GB
SSD

*Клавиатурата на лаптопа идва с keyboard layout UK и разполага само с латински букви.

Laptop

Невероятно лек и мощен

FHD IPS 14” дисплей, който осигурява неповторимо зрително изживяване, благодарение на теглото от 999 гр си и голямата автономия , ще работиш постоянно, където и да се намираш!

Test за издръжливост

Лаптопите VAIO са тествани в лабораторни условия в Япония, като проверките са осъществени във възможно най-суровите условия за издръжливост на лаптоп или таблет с цел гаранция на производителността и устойчивостта на лаптопа!

Black laptop Silver laptop Pink laptop

Натисни save без да се притесняваш

Трансферът на файлове става по-бързо, времето за стартиране на лаптопа намалява, а сигурността на програмите се увеличава благодарнеие на M.2 PCIe NVMe SSD 256GB, който не само служи са съхранение на файлове, но и осигурява високи скорости на четене/запис и по-ниска консумация на батерията.

VAIO TruePerformance

Вградените процесори Intel® в новите преносими системи SX14 са съвместими с технологията Intel Turbo Boost Technology 2.0. Заедно с технологията VAIO TruePerformance предоставя по-голяма производителност за по-дълго време.

Vaio Laptop Speedometer
Laptop screen Interaction

Access Denied!

С VAIO SX14 ще бъдеш спокоен за защитата на личните ти данни, тъй като интегрира четец на пръстови отпечатъци от следващо поколение, позволявайки достъп само на законния му собственик!

Crash test

Счупиха ги...Но дали издържаха?