Моята кошница

GoPro HERO7 Silver + 32GB Memory Card + Powerbank 6000 mAh

С усъвършенствана стабилизираща система, GPS, възможност за заснемане на видео с резолюция 4K при 30 кадъра в секунда & 1080p60, 2x Slo-Mo видео и снимки 10MP, HERO7 Silver е създаден за приключения!
Каталожен номер: 3164306
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 25.78 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

GoPro HERO7 Silver е екшън камера, създадена както за големи, така и за малки приключения в ежедневието!

С иновативна стабилизация за изключително стабилни кадри, функция 2x Slo-Mo, възможност за запис на видео 4K при 30 кадъра в секунда и 1080p при 60 кадъра в секунда, здрав и водоустойчив дизайн, възможност за заснемане на кадри 10MP с WDR (Wide Dynamic Range), Voice Control, за да отговаря на гласови команди, както и Wi-Fi/Bluetooth, за да споделяш приключенията си по-бързо от всякога, превръщайки ги в невероятни QuikStories, директно в твоя смартфон!

 

 

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на видео
4K30 & 1080p60

HERO7 Silver предоставя възможност за запис на 4K видео при 30 кадъра в секинда и FHD (1080p) при 60 кадъра в секунда, за time-lapse видео с изключително качество на картината.

Turbo-X
Водоустойчивост
До 10 метра дълбочина 

HERO7 Silver екшън камерата е водоустойчива на дълбочина до 10 метра, без използването на калъф, за да заснемеш подводните си приключения.

Turbo-X
Резолюция на снимка
10MP

Направи си архив с фотографски материал с висока резолюция 10MP (с Burst Mode на 15fps) от всички твои спортни дейности, за да не ти убегне нищо.

Turbo-X
Допълнителни възможности
GPS

Активирай вградения GPS, за да знаеш винаги къде се намираш, както и времето, скоростта, надморската височина и разстоянието, което си изминал.

Turbo-X
Безжично свързване
WiFi/Bluetooth

Свържи смартфона си към камерата чрез Wi-Fi, за да управляваш функциите й от неговия дисплей с GoPro app. Активирай Bluetooth, за да свържеш екшън камерата с други съвместими устройства.

 
 
Усъвършенствана система за стабилизация

Сега можеш да правиш невероятно стабилни кадри с най-добрата 2-осева стабилизираща система, използвана до момента в камера GoPro. Това позволява на HERO7 Silver да осъществява изключително гладки кадри, когато я държиш в ръката си или я използваш с аксесоари, премахвайки дори и най-малката вибрация!

 

 
 
С каква резолюция ще снимаш видео? 4K или Full HD?

GoPro HERO7 Silver предоставя високо качество, за да удовлетвори всяка твоя любителска или професионална потребност, създавайки висококачествени 4K видеа при 30 кадъра в секунда или Full HD при 60 кадъра в секунда, както и изключително чисти снимки 10MP с WDR.

 
 
2x Slo-Mo за уникални моменти

Големият брой кадри, които може да улови GoPro HERO7 Silver на GoPro в комбинация с високата резолюция FHD 1080p при 60 кадъра в секунда, създава впечатляващи планове и ти позволява да изживееш отново неповторимите мигове 2 пъти по-бавно! 

 
 
Снимки с WDR

Функцията WDR (Wide Dynamic Range) обогатява възможностите за запис на GoPro HERO7 Silver, балансирайки нивата на осветление по време на снимане. Това означава, че е идеална за използване в среда с интензивна смяна на светлината, създавайки баланс в сенките и отблясъците на обекта.

 
 
Гмурни се в подводните кадри!

Няма нужда от калъф, за да бъде водоустойчива. GoPro HERO7 Silver записва всичко под водата, без специална защита. Единственото, което трябва да направиш, е да натиснеш «Record» и да се гмурнеш. Има вграден GPS за Location Capture, Auto Upload в Cloud (изисква се абонамент GoPro Plus).

Turbo-X
Животът чрез QuikStories

Активирай функцията QuikStories и HERO7 Silver ще изпрати съдържанието в смартфона ти, където мобилните приложения на GoPro (GoPro & Quik) ще го превърнат автоматично в едно впечатляващо обработено видео.

 

Turbo-X
Безжично улеснение

Независимо дали искаш да се свържеш към Wi-Fi мрежа, или да свържеш HERO7 към smart устройствата си чрез Bluetooth, можеш. Също така, имаш възможност за playback, texting, e-mail & Facebook sharing, веднага след като прехвърлиш съдържанието.

Turbo-X
Разпознава гласа ти

Позволява ти да управляваш функциите й дори без да я държиш. Така, когато си on-the-go, можеш да й даваш гласови команди чрез voice-control, а тя ще ги изпълнява.

Характеристики
  • Водоустойчивост 10 m
  • Качество на запис
  • Резолюция на видео 4K/30 fps
  • Резолюция на снимка 10 megapixels
  • Диагонал на дисплея 2 inches (5.08 cm)
  • Тип батерия Li-Ion
  • WiFi Да
  • Bluetooth Да
  • GPS Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >