Моята кошница
Clearance

Turbo-X Panoramic Camera Act-360

Със сензор IMX 179 Exmor R на Sony, широкоъгълен обектив 220° и възможност за запис на видео 360°!
Каталожен номер: 2688395
99.00 лв 119.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Turbo-X 360° екшън камерата дава възможност за създаване на видео VR, за да превърнеш действието в уникални изживявания на виртуална реалност с резолюция 4K. Със сензор IMX 179 Exmor R от Sony, широкоъгълен обектив 220°, възможност за заснемане на фотографии на 16MP и усъвършенствана функция за видео на 360°, ще снимаш всичко около себе си с висока резолюция. Благодарение на безплатното iOS/Android приложение и магнитната повърхност, ще имаш отдалечен контрол под всякакъв зрителен ъгъл, за страхотни панорамни видеа.

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на видео
4K/30 fps

Ultra HD резолюция с 30 frames per second означава впечатляващ видеозапис на всяко действие, с гладко движение, без размазани образи.

Turbo-X
Резолюция на снимка
16MP 

С резолюция 16MP ще правиш чисти снимки с впечатляваща детайлност.

Turbo-X
Безжично свързване
Wi-Fi

Свържи камерата си към смарфона чрез Wi-Fi, за да управляваш функциите й от дисплея на телефона с помощта на съответния app.

Turbo-X
Широкоъгълен обектив
220°

Снимки от край до край! Свръхширокоъгълният обектив на Turbo-X 360° покрива диапазон от 220 градуса, а с режима 360° заснема всичко около теб.

Turbo-X
Бленда
F2.4

С изключително ярък F2.4 обектив, имаш ярки кадри с висока рязкост, дори в условия на слаба осветеност.

 
 
Екшън на 360°

Turbo-X 360° actioncam ще записва всяка твоя дейност с Ultra High Definition (4K) резолюция на 30fps. Широкоъгълният обектив 220° няма да остави нищо извън кадър, а с функцията 360° можеш да създадеш Virtual Reality видео, така че цялата ти компания да изживее приключението.

 
 
Издържа при всякакви условия!

Водоустойчивият калъф превръща Turbo-X 360° в камера за всякакви условия. Без значение дали вали дъжд, или сняг, Turbo-X 360° actioncam ще издържи, можеш дори да я вземеш със себе си, когато се гмуркаш, тъй като е водоустойчива на дълбочина до 30m. Позволява ти да използваш всички възможности на камерата, без да я изкарваш от калъфа.

 
 
Поеми контрола от смартфона си!

Постави камерата на подходящото място, от което се вижда цялото действие, започни записа чрез Wi-Fi от твоя смартфон или таблет и виж всичко от друга перспектива!

 
 
Приключението продължава…

Зарядната литиева батерия 1050 mAh ти предоставя необходимата енергия на максимална резолюция. Когато се изтощи и камерата се изключи, резервната батерия ще се погрижи за продължението на приключението.

Turbo-X
Extreme кадри за extreme типове

Направи невероятна снимка на твоята extreme активност и я отпечатай в голям размер, благодарение на резолюцията 16MP и магнитната стойка, избягвайки от рамката на стандатния кадър.

Turbo-X
Time Lapse

Постави камерата в режим time lapse и прави снимки в избран от теб момент, за да контролираш напълно действието. В режим Burst пък можеш да правиш 10 снимки в секунда!

Turbo-X
В 64GB се побира всичко!

Готвиш се за downhill, snowboard или bungee jumping? Новата ти екшън камера ще заснеме всичко с всеки детайл, тъй като е съвместима с карти памет microSD до 64GB (продават се отделно).

Характеристики
  • Резолюция на видео 4K/30 fps
  • Резолюция на снимка 16 megapixels
  • Водоустойчивост До 30 метра
  • WiFi Да
  • Автономия на батерията 1 час и 30 минути
  • Съвместима карта памет microSD до 64 GB
  • Микрофон Да
  • Други характеристики 360 градуса
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >