Моята кошница
свежо

Turbo-X Bluetooth Audio Receiver

С Bluetooth и обхват на сигнала до 10 метра, за да стриймваш звук безжично към всяко съвместимо устройство, като например аудиосистемата в твоя автомобил!
Каталожен номер: 3369986
35.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Искаш да се наслаждаваш на безжичен звук от твоя смартфон или таблет? Превърни всяка съвместима аудиосистема в безжична, с помощта на Turbo-X Bluetooth Audio Receiver! 

Единственото, което трябва да направиш, е да го свържеш към вход 3,5mm (AUX-in) на устройството. С вграден микрофон и съвместим със стандарта Bluetooth 4.1, предоставя скорост и стабилност, а благодарение на вградената батерия, автономията му достига 5 часа непрекъснато функциониране (разговор - музика).
Turbo-X Bluetooth Audio Receiver
 
 
Няма да пропуснеш нито едно обаждане!
С вграден микрофон и свързване Bluetooth 4.1, Turbo-X Bluetooth Audio Receiver ти позволява да управляваш обажданията си, прехвърляйки звука към колоните на системата, към която е свързан - една много практична характеристика, особено когато си в движение с колата!
 
 
Музика и комуникация, безжично!
Благодарение на жак 3,5mm, Turbo-X Bluetooth Audio Receiver може да се свърже към всяко устройство с вход AUX-in и да предава безжично музика от твоите съвместими дигитални устройства!

Характеристики
    • Цвят Черен
    • Bluetooth version Bluetooth 4.1
    • Обхват До 10 m
    • Време за разговор До 5 часа
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >