Моята кошница

PopSocket Golden Silence

PopSocket е един изключително функционален аксесоар с уникални характеристики!
Каталожен номер: 2755963
12.98 лв
При теб между 25.01 и 26.01.2021
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

PopSockets са уникални аксесоари, които се поставят по лесен начин в задната част на любимия ти смартфон, таблет - дори и на преносимата ти конзола - предоставяйки стабилен захват и защита от падане.

Могат да бъдат поставени навсякъде, улеснявайки дългочасовата всекидневна употреба, а устойчивият им дизайн позволява да се се свиват и разгъват приблизително 12000 пъти, осигурявайки безкрайни часове забавление.

PopSockets правят всичко: могат да се трансформират в Tablet Grips, Photo Grips, Media Stands, Texting Grips и Cord Wraps за твоите слушалки!

Turbo-X
 
 
Трансформирай устройството си!

Приложенията на PopSocket са много, предоставяйки абсолютна свобода на движенията в комуникацията ти: може да държи устройството ти под ъгъл, за да се движиш удобно, да правиш «стабилни» селфита, да гледаш видео, да играеш мобилни игри или да пишеш съобщения с едната ръка. С помощта на PopSocket Mount (продава се отделно) можеш да поставиш смартфона си на въздуховода на колата, за по-лесна GPS навигация и handsfree разговори.

Характеристики
    • Съвместимост Мобилни телефони
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >