Моята кошница

Nintendo Labo Customisation Set Switch

Каталожен номер: 2801612
22.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Специално създадените китове на Nintendo Labo, от новата серия интерактивни игри за Nintendo Switch*, са тук, за да предизвикат изобретателността, проницателността и фантазията на малки и големи!

 

В комбинация с Nintendo Switch ти предоставят всички необходими материали и технологията, от която се нуждаеш, за да създаваш изключителни Do-It-Yourself конструкции от листове картон, комбинирайки цифровата с аналоговата игра.

 

Customisation Set на Nintendo Labo допълва твоите творения и ти предоставя възможност да ги персонализираш визуално, придавайки на твоите Toy-Cons изключителен персонален стил - и всичко това без използването на допълнителни инструменти или материали. 

 

* Конзолата Nintendo Switch се продава отделно (не се включва в опаковката).

Turbo-X
 
 
Забавно & образователно

С Nintendo Labo всяко творение се превръща в една образователна игра, комбинирайки креативността и забавлението. Открий начините, по които работят Toy-Cons и много скоро ще създадеш твои фантастични шедьоври, от прости материали, придавайки живот на игрите ти!

 
 
Добави своя щрих!

С Customisation Set на Nintendo Labo можеш да създадеш Toy-Cons по твой стил, тъй като включва стикери, stencils и много други, всички специално създадени, за да могат да се използват лесно с Toy-Cons, без допълнителни инструменти или материали!

Характеристики
    • Конзола Nintendo Switch
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >