Моята кошница

Logitech G923 Racing Wheel/Pedals PS4/PS5/PC

Усещане за истинско шофиране със следващо поколение Force Feedback за невероятен реализъм!
Каталожен номер: 3543943
599.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 31.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Наслади се на състезанието с невероятен реализъм благодарение на волана от следващо поколение на Logitech, G923 TRUEFORCE.

Награденият дизайн Logitech G е преработен, за да се адаптира към системата за физика на играта, предлагайки неповторим реализъм. Почувствай как буталата работят, чакъла, отскачането и промяната на скоростта, както никога преди.

Със система за обратна връзка от следващо поколение TRUEFORCE, двоен съединител, пълен контрол на волана, оборотомер, конструкция от алуминий, стомана и кожа, нищо няма да те спре!
Logitech G923 TRUEFORCE
 
 
Технология TRUEFORCE
Последната иновация на Logitech в областта на технологията за обратна връзка е пряко свързана с технологиите за симулация и системите за физика на игрите, предоставяйки по-точна реакция в реално време. Честотният диапазон на обратната връзка е увеличен, постигайки значително подобрение в детайлите и реализма в сравнение със системите от предишно поколение.
 
 
Контрол на двигателя със затворен цикъл
Усъвършенстваният фърмуер на G923 следи целия ток, протичащ през кормилната система, като непрекъснато регулира напрежението, за да съответства на изходите от физиката на играта. Излизайки извън настройките по подразбиране, G923 осигурява точност и безпрецедентен реализъм.
 
 
Специално проектиран за скоростни състезания
Класическият дизайн, сега напълно модернизиран. Новите цветове, матираните метални повърхности с високо качество, пришитата кожа, полираните педани и перфектното покритие придават професионален вид на G923. Идва с вграден централен индикатор и въртящ се селектор.
 
 
Вграден оборотомер
Вградени, цветни LEDs посочват оборотите в игрите, които ги поддържат, за да бъде в полезрението ти и контролираш скоростта си. 
 
 
Пълен контрол
Контролните елементи за версията Xbox One или PS4 са разположени върху волана. Както и да се състезаваш, всички команди са на твое разположение. На твое разположение е 24-точков селектор за регулиране на тягата, въртящия момент, спирачната мощност и др.

Характеристики
    • Тип Волан
    • Конзола PC / Playstation 4
    • Вибрация Да
    • Други характеристики Включени педали
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >