Моята кошница

Ducati Helmet

С дългогодишна състезателна история, Ducati насочва вниманието си към пазара на e-scooters и e-bikes с пълна гама продукти, покривайки всяка нужда от безопасна лична мобилност (micro-mobility).
Каталожен номер: 3659151
259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
С модерна визия и нископрофилен дизайн, каската Urban Rigid на Ducati е подходяща за използване с електрически скутери и електрически велосипеди (e-bikes).

С външна обвивка от ABS и мека подплата EPS, осигурява устойчивост в случай на сблъсък, съчетавайки лека конструкция с перфектно прилягане.

Стратегически разположените отвори, които покриват цялата повърхност и осигуряват оптимален комфорт, правят каската идеален аксесоар за всички потребители. Иновативното магнитно закопчаване е създадено за опериране с едната ръка (one-hand operation), което прави Urban Rigid много лесна за използване.

Както дизайнът, така и материалите, от които е изработена отговарят на стандартите за безопасност CE, като притежават и сертификат TÜV.
Ducati Urban Rigid Helmet
 
 
Качествена вътрешна подплата!
Вътрешната подплата от червена (дишаща) материя е сваляема за лесно отстраняване и почистване. Въздухът, който минава през вентилационните отвори може да се движи по-свободно, осигурявайки по-голям комфорт по време на употреба.
 
 
Изобилие от вентилационни отвори
Вентилационните отвори са разпределени по цялата повърхност на каската, за да осигуряват по-голямо удобство по време на употреба. Предната част е проектирана с достатъчно голям централен процеп, за да освежава както челото, така и слепоочията ти. Чрез този отвор въздухът преминава през цялата обвивка, преди да излезе през задния вентилационен отвор. Този механизъм осигурява оптимално "дишане", поддържайки успоредно с това стабилна телесна температура.
 
 
Удобно прилягане!
Периферната система за регулиране според главата ти ти позволява да променяш бързо позицията на каската. Пръстенът в задната част позволява да се увеличи размерът от 58cm (минимално) до 62cm (максимално). От друга страна, височината може да се регулира с помощта на каишката в долната част на каската.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >