Моята кошница
свежо

Microsoft Surface Pen v4 Burgundy

Каталожен номер: 3522083
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.16 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

 

С един поглед

Последната версия на Surface Pen на Microsoft ти позволява да създаваш без ограничения. Този модел е по-бърз от всякога, предоставя висока чувствителност, за да пишеш на таблета си като на хартия, като вече няма lag. Разполага с 4096 точки на натиск, давайки ти възможност да рисуваш на таблета си като на хартия. Работи безупречно с Windows и Office.

Позволява ти да си водиш записки по-добре от всякога с OneNote, а в комбинация с Ink Math Assistant, пишеш уравнения и те се решават автоматично!

Turbo-X
 
 

Естествено сътрудничество!

Новият Surface Pen работи безупречно с Windows и Office. Направи черта върху някоя дума и тя ще се изтрие, огради в кръгче част от текста и ще бъде подчертана. Всичко става по-естествено от всякога.

 
 

4096 точки на натиск

Скицирай, слагай сенки и рисувай с прецизността на художник, благодарение на 4096 точки на натиск, които поддържа новият Surface Pen. Това означава, че реагира и на най-малкото докосване, като възприема веднага всички промени в натиска, който упражнява ръката ти, предоставяйки по-естествен резултат.
 
 

Записки - по-лесно от всякога

Води си записки по-лесно от всякога, с OneNote. Върши работата си, прегледай отново бележките си, за да не пропуснеш някоя задача. Можеш да решаваш дори математически уравнения с Ink Math Assistant, всичко това с твоята дясна ръка - Surface Pen.

 

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >