Моята кошница
0% лихва

Apple Pencil for iPad (2nd Generation)

Каталожен номер: 3030105
309.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 103.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслади се на голяма точност и гъвкавост с впечатляващия Apple Pencil (2nd generation)! Може да се използва за бележки, рисуване или скициране.

Изключително интуитивен и лесен за използване. Докосни два пъти с десния си пръст Apple Pencil, за да промениш функциите в зависимост от това какво правиш. Новият дизайн е без конектор или други приспособления, което го прави прави изключително удобен при съхранение! В тънкия корпус на оригиналната писалка на Apple са вградени множество сензори за натиск, които измерват силата при използване на Apple Pencil.

Turbo-X
 
 
Проектиран да прави повече, по-лесно.

Apple Pencil се прикрепя магнитно отстрани на iPad Pro с отличително и приятно щракане. По този начин започва да се зарежда, докато автоматично се сдвоява с устройството ти. Вече можеш да взаимодействаш с Apple Pencil по нови начини. Просто докосни два пъти, за да превключваш инструменти, без да се налага да оставяш молива.

 
 
Магическо сдвояване. Безжично зареждане.

Apple Pencil започва да се зарежда, когато го поставиш върху плоската повърхност от дясната страна на iPad Pro. В допълнение, автоматично се сдвоява с твоето устройство. Можеш също така да зареждаш iPad Pro и Apple Pencil едновременно. Изглежда като магия.

 
 
Технологията в услуга на изкуството

Apple Pencil е идеалният инструмент за всеки момент на вдъхновение. Използвай го, за да си водиш бележки, да рисуваш или да проектираш сграда. Можеш да маркираш директно в конкретни приложения, а в App Store ще откриеш много голямо разнообразие от апликации, които ще ти позволят да правиш още повече неща с Apple Pencil.

 
 
Email анотации, screenshots и други.

Можеш да пишеш и създаваш съдържание в имейли и дори да рисуваш директно в приложения като Keynote. Направи екранна снимка, като натиснеш и освободиш едновременно страничния бутон и бутона за увеличаване на звука, след което добави акценти към снимката, която току-що си направил.

Характеристики
    • Съвместимост iPad Pro 11"/ iPad Pro 12.9" (3rd generation)
    • Свързване Bluetooth
    • Тегло 20.7 gr
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >