Завладяваща картина

Без значение дали си дизайнер, фотограф, любител на филми или геймър, ще се насладиш на отлична картина и реалистични изображения, които са валидирани от Pantone и притежават сертификат Display HDR True Black! Работата, гейминга или сърфирането в интернет ще са по-плавни от всякога с 0,2 ms време за реакция!

 
 

Отлична яркост и динамичен контраст

OLED екраните на ASUS разполагат с динамичен контраст 1 000 000: 1, което гарантира перфектни детайли дори при най-тъмните изображения. Ще видиш неща, които не си знаел, че съществуват. Благодарение на своята усъвършенстваната технология, яркостта при OLED екраните на ASUS се усеща така, сякаш е с 30% по-голяма в сравнение с LCD екраните във всеки офис. Това означава, че лаптоп ASUS с OLED екран и яркост от 400 нита ще изглежда по същия начин като стандартен LCD монитор с 520 нита яркост.

 
 

Гарантирана защита за твоите очи

Синята светлина на LCD мониторите уврежда очните, влошава зрението и причинява безсъние. OLED екраните на ASUS могат да се похвалят със 70% по-малко вредна синя светлина в сравнение с LCD екраните, без да развалят цялостното цветопредаване. Очите ти са защитени с OLED екраните на ASUS и тяхната иновативна Eye Care технология!

 
 

ASUS OLED Laptops Intro Video

Разбери повече за невероятния OLED дисплей!