Моята кошница

iLuv Bluetooth Sporty Party on Air Black

Създадени за всекидневна употреба и за фитнеса, In-Ear безжичните слушалки iLuv Party on Air ще те изненадат с технологията Noise Isolation и представянето си!
Каталожен номер: 3541398
49.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
С елегантен, непретенциозен дизайн и живи цветове, безжичните In-Ear слушалки iLuv Party on Air са изключително удобни благодарение на ергономичния си дизайн, който ги прави идеални за всекидневна употреба.

Благодарение на технологията "Noise Isolation" и на sweatproof дизайна (устойчиви на изпотяване), безжичните In-Ear слушалки iLuv Party on Air са перфектни за фитнеса.

iLuv Party on Air предоставят балансиран и естествен стерео звук, както и изключително изживяване при hands-free обаждания благодарение на вградения микрофон и In-Line контролера, който ти позволява да управляваш възпроизвеждането на музика и разговорите си.

Свързват се чрез Bluetooth 5.0 с устройството ти (Android или iOS), а зарядната им батерия осигурява до 8 часа възпроизвеждане.
iLuv Party on Air
iLuv Party on Air Premium Sound
 
Noise Isolation
Слушалките iLuv Party On Air предоставят балансиран и естествен стерео звук. В комбинация с технологията Noise Isolation, ще се наслаждаваш максимално на музиката.
iLuv Party on Air Sweatproof
 
Следват те навсякъде!
Устойчиви са на изпотяване и следователно ще бъдат с теб по време на активностите ти и във фитнеса. Ергономични и много удобни!
iLuv Party on Air 8Hr
 
Голяма автономия
Благодарение на зарядната батерия, имаш на разположение поне 8 часа възпроизвеждане на музика след пълно зареждане (продължава 2 часа).

Характеристики
  • Тип Sporty
  • Цвят Черен
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Време в режим на готовност До 110 часа
  • Време за разговор До 8 часа
  • Други характеристики Music Player
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >