Моята кошница

iLuv Bluetooth Truly Wireless Metal Forge Air White

Каталожен номер: 3837947
119.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Listen With Style: безжичните Metal Forge TWS Air Gaming Earbuds на iLuv са проектирани да ти осигурят различно изживяване при слушане.

По-леки от традиционните RGB Gaming слушалки и по-елегантни от стандартните TWS слушалки, представляват перфектната комбинация от две аудио устройства. Благодарение на изключително ниското закъснение (60ms) и 3-те различни светлинни режима LED (розов, син и червен) с Light Marring отговарят на всяка обстановка, всяка игра и всеки повод.

Разполагат със сертификат IPX6 за водоустойчивост и са оборудвани с двойни микрофони MEMS, за превъзходно подобряване на гласа и потискане на околния шум. Двата микрофона се намират в долната част на слушалките (близо до устата), предоставяйки ясна комуникация с приятели и съотборници.

Съвместими с повечето конзоли и умни мобилни устройства, разполагат със сензорни контролери и осигуряват до 5 часа слушане само с едно зареждане - които достигат 15 часа с помощта на придружаващия калъф.

iLuv  Metal Forge TWS Air Gaming Earbuds WHT
Earbuds
Тип
Earbuds
Прилягат перфектно, така че слушалките да останат удобно и стабилно на ушите ти. Идват с три чифта ear tips, за да откриеш подходящите за теб.
Quick Charging
Батерия
5 ~ 15 часа
Автономията на слушалките е приблизително 5 часа, а с придружаващия калъф за зареждане достига 15 часа. Следователно можеш да ги използваш през целия ден (осигуряват 90 минути слушане само с 20 минути зареждане, чрез Quick Charging).
IPX6 Certified
Устойчивост
Водоустойчиви (IPX6)
Устойчивата на пръски (splash-proof) конструкция и сертификатът ΙPX6 гарантират издръжливостта им при дребни инциденти с вода.
 
 
Dual Microphones
И двете слушалки са оборудвани с високоефективни микрофони MEMS, Environmental Noise Cancellation (ENC) и Wideband Speech. Вградените микрофони намаляват шума от вятъра, филтрират околния шум и предават чисто гласа в шумна среда, за да осигурят ясни телефонни разговори с високо качество. 
 
 
Защита IPX6
Както слушалките Metal Forge TWS Air, така и мобилният калъф за зареждане са сертифицирани със степен на защита IPX6, за устойчивост на дъжд и пръски вода. Това ниво на устойчивост гарантира, че слушалките и калъфът за зареждане могат да издържат поне три минути с мощни струи, които разпръскват най-малко 100 литра вода в минута, без да навлиза вода в тях!
 
 
Максимална съвместимост!
Безжичните слушалки Metal Forge TWS Air са съвместими с повечето конзоли, мобилни и стационарни устройства (PlayStation, Xbox, PC, Mac, iPhone с iOS 10.0 или следваща версия, iPad и устройства с Android 5.0 или следваща версия). Това означава, че могат да се съчетаят с всяка gaming платформа, която поддържа свързване чрез Bluetooth, както и всеки софтуер за комуникация и VoIP, като Discord, TeamSpeak, Mumble, Ventrilo, Raidcall, Curse, Skype, Microsoft Teams, Zoom, Slack, Facebook Messenger и Twitch.
One Step Pairing
 
One Step Pairing
Сдвояването на слушалките трябва да е лесно, затова iLuv опростява процедурата при Metal Forge TWS Air. Просто извади слушалките от калъфа за зареждане и ще влязат автоматично в Discovery Mode (LEDs ще започнат да мигат в синьо и червено). След като преминат към Discovery Mode, вземи смартфона или таблета си и избери iLuv SG100, за да се свържеш към слушалките (свързват се автоматично към последното устройство, към което са били свързани).
Independent Transmission
 
Независимо предаване
И двете слушалки се свързват независимо и комуникират със сдвоеното устройство, което позволява на лявата или на дясната слушалка да влезе в монофоничен или стереофоничен режим. Други TWS слушалки използват свързване Parent-Child и зависят една от друга за предаването на сигнала. Този тип свързване забранява монофоничния режим и често води до прекъсвания на връзката.
Touch Controls
 
Touch Controls
Power (On): задръж върху сензорната зона за 2 секунди, Power (Off): задръж върху сензорната зона за 5 секунди, Calls (Answer/End): докосни сензорната зона 2 пъти, Calls (Reject): задръж върху сензорната зона за 2 секунди, Dual Mode (Game/Music): докосни сензорната зона 3 пъти за превключване, Music (Play/Pause): докосни сензорната зона веднъж, Music (Skip): докосни сензорната зона 2 пъти - ляво за предишната и дясно за следващата, Volume (Up/Down): задръж върху сензорната зона - ляво за намаляване и дясно за увеличаване.

Характеристики
    • Тип Truly Wireless
    • Цвят Бял
    • Време за разговор До 5 часа
    • Водоустойчивост Да (IPX6)
    • Други характеристики Noise Cancellation
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >