Моята кошница

Sony Bluetooth Truly Wireless WF-XB700 Black

Безжични слушалки със свързване Bluetooth, технология EXTRA BASS, автономия на батерията 9 часа и калъф за още повече часове и бързо зареждане!
Каталожен номер: 3473791
145.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслаждавай се на мощен, качествен звук, напълно безжично, за да се потопиш в музиката.


Truly Wireless WF-XB700 на Sony ти предоставят не само качествен звук, но и мощен бас с технологията EXTRA BASS. Безжичното Bluetooth свързване ти дава пълна свобода на движение. Батерията осигурява до 18 часа възпроизвеждане - с калъфа за зареждане - като поддържат и бързо зареждане, при което за 10 минути предоставят до 1 час възпроизвеждане. Водоустойчиви са в съответствие със стандарта IPX4, за да не те притеснява изпотяването, като са напълно съвместими с Voice Assistant и разполагат с бутони за още по-голямо улеснение.

Sony Bluetooth Truly Wireless WF-XB700
 
 
Бас, който ще те раздвижи
Слушалките WF-XB700 на Sony разполагат с EXTRA BASS за наистина мощен звук с ефектни ниски честоти. Любимите ти басови линии никога не са звучали толкова добре.
 
 
Голяма автономия на батерията и бързо зареждане
Наслаждавай се на до 18 часа слушане, благодарение на практичния калъф за зареждане. Дори ако се наложи да заредиш слушалките бързо, за 10 минути зареждане, получаваш 1 час възпроизвеждане на музика.
 
 
Водоустойчива конструкция за ежедневна употреба
Благодарение на степента на защита IPX4, слушалките ти няма да спрат да работят при пръски и пот, за да не се притесняваш да продължиш тренировките си с музика.
 
 
Стабилно безжично свързване!
Със свързване Bluetooth и технология, предаваща звук едновременно и в двете уши, в съчетание с оптимизиран дизайн на антената, гарантира стабилна връзка и отлични условия на слушане. Ниското ниво на забавяне на звука прави гледането на видеоклипове също толкова приятно.
 
 
Технология EXTRA BASS

Наслади се мощно на всеки beat от любимата си музика с технологията EXTRA BASS, която предоставя силен и едновременно с това чист звук в ниските честоти.

 
 
Лесно управление с бутони
Бутоните на слушалките WF-XB700 не само ти позволяват да възпроизвеждаш, спираш или да пропускаш песни и да регулираш силата на звука – те предлагат и лесен достъп до гласовия асистент на смартфона и осъществяване/получаване на обаждания със свободни ръце.

Характеристики
    • Тип Truly Wireless
    • Bluetooth version Bluetooth 5.0
    • Обхват До 10 m
    • Време за разговор До 9 часа
    • Други характеристики Music Player
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >