Моята кошница

Sony Wireless InEar Sports SP510 Black

Наслади се на кристално чист звук и мощен бас с технология EXTRA BASS! Носи ги във всяка твоя дейност, тъй като са със защита IPX5, за да тренираш дори при силен дъжд!
Каталожен номер: 3472418
99.90 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Музиката винаги с теб във всяка твоя дейност, колкото и активен начин на живот да водиш.


Слушалките WI-SP510 на Sony идват с модерен и гъвкав дизайн, така че да се сгъват лесно и да не се заплитат, като всяка слушалка разполага с магнит за по-голямо улеснение. Идват със защита IPX5, така че можеш да ги носиш, дори когато тренираш в дъжда, а след края на тренировката, можеш да ги измиеш. Осигуряват мощен и чист звук, а с технологията EXTRA BASS, ще се наслаждаваш на силен бас.

Разполагат с вграден контролер с бутони за силата на звука, избор на следваща или предишна песен, както и включването и изключването им. Съвместими са с дигиталните асистенти.

Sony Wireless InEar Sports SP510 Μαύρο
 
 
Създадени за активен начин на живот

Sony Wireless Sports SP510 са създадени за всеки, който се нуждае от качествени слушалки във всекидневните си дейности. С батерия с голяма автономия, сертификат IPX5 за водоустойчивост и удобство през целия ден. Сега можеш да продължиш тренировката си, дори ако вали.

 
 
Комфорт през целия ден!

Меката, гъвкава и лека лента за врата е проектирана с цел комфорт, дори ако носиш слушалките през целия ден. Всяка слушалка разполага с магнит, за да не се заплитат и да се съхраняват с лекота.

 
 
EXTRA BASS

Наслади се мощно на всеки beat от любимата ти музика с технологията EXTRA BASS, която предоставя силен и успоредно с това изключително чист звук при ниските честоти. Подобри слушането с технологията EXTRA BASS.

Характеристики
    • Тип Sporty
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >