"Най-добре изглеждащият звук"

Стилната безжична колонка идва със здрава конструкция, компактен дизайн и кристален True 360 звук, докато функцията Multipoint позволява свързването на 2 устройства едновременно, за да пускаш любими парчета с приятели!

Непрестанни разходки с непрестанна музика

С дълъг живот на батерията и изискан, по-лек дизайн ще се насладиш на приключението и на бийта, който го озвучава! Ултра портативният високоговорител осигурява до 18 часа възпроизвеждане на музика!

Прахоустойчива и водоустойчива

С устойчивост на прах, пясък и водоустойчивост! От плажа до ваната любимитите ти тракове ще се възпроизвеждат непрестанно, дори и при случаен удар и изпускане на земята!

И speaker, и speakerphone...

Наслади се на кристално чисти разговори благодарение на превъзходната производителност на високоговорителя. С Bluetooth 5.1 и три вътрешни микрофона, които осигуряват висококачествена връзка за комфротна комуникация и hands-free повиквания!

Alexa е винаги до теб, за да помогне!

Избери песен, провери новините по света или организирай деня си с гласова команда! Beosound A1 поддържа Alexa Voice Assistant, чрез който при нормални нива на звука, ще можеш да слушаш музика и да даваш гласови команди едновременно!