Моята кошница

Asus Motherboard TUF GAMING Z490 - PLUS Wi-Fi (Z490/1200/DDR4)

Каталожен номер: 3475840
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 25.78 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
ARM YOUR BATTLESTATION: за да се възползваш напълно от неограничените възможности на 10-тото поколение процесори на Intel, имаш нужда от надеждно дъно с Intel Z490 Chipset - motherboard като ASUS TUF GAMING Z490-PLUS (WiFi)!
 
Базирано на усъвършенствания chipset Ζ490 и Socket 1200, разполага с 4 слота за памети DDR4 с честота до 4800 MHz (OC) с общ капацитет 128GB, какти и 2 слота за дискове Μ.2 (Socket 3).

Идеално за DIY Gaming PCs - както и всички дъна от серията TUF Gaming - поддържа технологии Intel® Rapid Storage и Intel® Optane™, има PCIe SafeSlot за по-голяма издръжливост, компоненти с военни стандарти (chokes, MOSFETs и др.), TUF LANGuard, системи Smart Cooling (Fan Xpert 4), Realtek S1200A за звук с висока достоверност, осветление Aura Sync RGB и поддържа AMD 2-Way CrossFireX™ Technology за графики с отлично качество!
 
Asus Motherboard TUF GAM Z490-PLUS WiFi
Socket 1200
Socket
1200
Оборудвано е със Socket 1200, така че да работи с процесорите Intel® Core™, Pentium® Gold и Celeron® 10-то поколение, увеличавайки едновременно с това сигурността и надеждността.
Chipset Z490
Chipset
Z490
Дъното е изградено на базата на chipset Z490, който подобрява възможностите му и поддържа новите Intel® процесори.
DDR4 έως 128GB
Памет RAM
DDR4 до 128GB
Има 4x DIMM sockets, които поддържат до 128GB памет RAM за нулево време на реакция в успоредната обработка.
ATX
Размер
ATX
Дъното е със стандартни размери ATX, за да може да се монтира с лекота в повечето кутии.
 
 
Ентусиазираща производителност
С подобрено предоставяне на мощност и интегрирани опции за охлаждане за захранване на новите процесори Intel®, както и поддръжка на бързи памети и устройства за съхранение, TUF Gaming Z490-Plus (Wi-Fi) е идеална основа за следващата ти gaming система.
 
 
Посветено на PC Builders!
Дъната TUF Gaming предоставят лесно и сигурно DIY асемблиране, използвайки изключителния дизайн, софтуера Q-Installer и силните сътрудничества на ASUS с най-големите производители на компютърни компоненти. С TUF компоненти с военни стандарти, системи TUF Protection за по-голяма устойчивост (SafeSlot, ESD Guards, Digi+ VRM и др.) и предимствата на TUF Gaming Alliance, можеш да бъдеш сигурен, че системата ти ще бъде до теб за дълго време!
 
 
Gaming като професионалист
TUF Gaming Z490-Plus (Wi-Fi) предлага пълен пакет gaming, тъй като идва с множество функции, за да подобриш gaming изживяването си. Включва изключително бързо свързване в мрежа за онлайн gaming, чист звук с индикации за местоположение за игри FPS и RGB подсветка, която се синхронизира с допълнителни аксесоари, за да си създадеш най-подходящата gaming атмосфера.
 
 
Бързо свързване в мрежа

Свържи се в мрежа с високи скорости, с кабел или безжично. TUF Gaming Z490 Plus (Wi-Fi) идва с мрежова карта Intel® WiFi 6 AX201 с максимална скорост на безжичен трансфер на данни 2,4Gbps, като поддържа и Bluetooth 5.1. За кабелно свързване разполага с Intel® I219-V 1Gb Ethernet, който осигурява скорости до 1Gbps.

 
 
Gaming Audiο с Realtek® ALC S1200A!
Качественият звук е неразделна част от всяко мултимедийно изживяване - независимо дали гледаш филм, или играеш любимата си игра. С TUF Gaming Audio Cover за "брониране" на сигнала, японски кондензатори за реалистичен звук, Audio Shielding за отделяне на аналоговите/цифровите сигнали, предварително инсталирани аудио профили DTS (Aerial, Soundscape, TActical), както и Realtek® ALC S1200A за многоканален звук с високо качество с 103dB SNR, ще се наслаждаваш на звук на студийно ниво и невероятно преживяване!

Характеристики
  • Тип ATX
  • Chipset Z490
  • Производител на процесора Intel
  • Socket 1200
  • Memory Slots 4
  • Тип памет DDR4
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >