Моята кошница

Sony Soundbar HT-SF150

Наслади се на любимите си TV програми с подобрено качество на звука, благодарение на 2-каналния soundbar с бас рефлектор!
Каталожен номер: 2811340
239.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 42.22 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Soundbar HT-SF150 ще пренесе кино прожекциите в твоя дом! Със звук S-Force Front Surround 2.0 канала, мощност 120W и безжично свързване Bluetooth 4.2, ще гледаш най-впечатляващите Sci-Fi филми и ще слушаш любимата си музика със звук с високо качество. Също така, тънкият дизайн 88 mm няма да попречи на зрителното ти поле!

 

Turbo-X
 
 
Наслади се на кино изживяване в твоя хол!

Постави soundbar HT-SF150 точно пред твоя телевизор и се наслади на кристален звук от 2-та аудио канала и бас рефлектора. Независимо дали искаш да гледаш научна фантастика, или трилър с компанията, мощността 120 Watts ще пренесе киното в твоя хол за домашно забавление на макс.

 

 
 
Пълен контрол

Свързването с телевизора се осъществява по-лесно от всякога. С HDMI ARC свързването със звука на телевизора става с един кабел, като можеш да управляваш и двете устройства само с едно дистанционно. Успоредно с това, технологията за виртуален звук на Sony те пренася във филмите, които обичаш, симулирайки Surround звука в киното.

 

 
 
Кабелно и безжично свързване

Сега можеш да слушаш любимата си музика директно от Soundbar HT-SF150 чрез Bluetooth технология или да се наслаждаваш на любимите си албуми чрез USB порт, използвайки предпочитано устройство за съхранение.

 

Turbo-X
Богат Surround звук

С технологията S-Force Front Surround ще се наслаждаваш на високо качество на звука, тъй като имитира по естествен начин полетата на триизмерния звук.

Turbo-X
Интелигентен и тънък дизайн

Тънкият дизайн и височината от 88mm ти позволява да го поставиш под всеки телевизор с размер на дисплея над 32", без да възпрепятства зрителното ти поле. Стои също толкова елегантно на рафт или на стената.

 

Turbo-X
Усилвател S-Master

Цифровият усилвател S-Master предоставя чистота и яснота в музиката, sound design и диалозите във филмите, независимо от източника, с режими Auto Sound, Cinema, Music и Standard.

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Тип колони Soundbar
    • Bluetooth Да
    • Обща мощност 120 Watt
    • Интерфейс на свързване 1xHDMI In
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >