Моята кошница

Sony Bluray Player UBP X800BM2

Наслади се на детайлна картина с върхово качество 4K Ultra HD Blu-ray и 4K на всичко, което гледаш, с висококачествен звук и гъвкав интерфейс на свързване!
Каталожен номер: 3300307
699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 36.12 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Цялото ти забавление на едно място, за реалистично кино изживяване с Blu-ray 4K Ultra HD UBP-X800M2 на Sony. Резолюцията 4K UHD предоставя картината на големия екран.

Детайлите и цветовете с висок динамичен диапазон (HDR10, Hybrid-Log Gamma & Dolby Vision) предоставят невероятно зрително изживяване, невъзможно до днес, за разтърсваща прожекция, а аудио технологиите Dolby Atmos и DTS:X създават автентична кинематографска атмосфера.

Ще можеш да гледаш филми 4K HDR дори на телевизори SDR, за повече сенки и ярки участъци, със системата за преобразуване HDR-SDR, запазвайки високото качество на картината (60p).

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на видео
4K Ultra HD

Гледай филми с резолюция Ultra High Definition (3840 x 2160) и невероятна детайлност на големия екран в хола.

Turbo-X
Мрежа
Wi-Fi MIMO

Споделяй безжично снимки, видео и други мултимедийни файлове от смартфона или таблета си, благодарение на вградената Wi-Fi MIMO технология (2,4GHz, 5GHz).

 

Turbo-X
Аудио система
Dolby Atmos & DTS:X

Аудио технологията Dolby Atmos предоставя уникално звуково изживяване с изключителна реалистичност в три измерения! Звукът се разпространява във всяка посока в пространството, осигурявайки неповторимо кинематографско изживяване. DTS:X може да създаде неограничен брой аудио обекти, които се адаптират към колонките ти в реално време.

 
 
Приближи се още повече до реалността!

Blu-ray 4K Ultra HD UBP-X800M2 на Sony показва всичко с по-голяма детайлност от всякога, за да гледаш и почувстваш всяка сцена така, сякаш е реалност. Също така, с високия динамичен диапазон (HDR) в комбинация с 4K резолюцията ще се наслаждаваш на изображения с висок контраст, тъй като всички "скрити" детайли оживяват с нова яркост, сенки и цветове.

 

 
 
По-богата картина на всеки дисплей!

Гледай филми 4K HDR, дори на телевизори без HDR, за повече сенки и ярки участъци. С преобразуването HDR-SDR, много широкият диапазон на яркост на HDR интелигентно се надгражда до изображения SDR, запазвайки изключителното качество на картината дори при стандартни телевизори SDR.

 
 
Истински кинематографски звук!

Чуй всичко с несравнима детайлност, виещите сирени и звуците от клаксоните на автомобилите. Всичко се случва около теб, с чист звук благодарение на Dolby Atmos и DTS:X, върховите аудио декодери, предпочитани от кинематографи навсякъде по света.

 
 
Възпроизвежда всичко

Възможностите за възпроизвеждане на UBP-X800M2 не се ограничават само до дикове Blu-ray Disc 4K UHD. Поддържа повечето HD видео и аудио формати с висока резолюция, както и много популярни стрийминг услуги, за да се наслаждаваш на съдържание без ограничения!

 

Turbo-X
Ще чуваш диалозите ясно!

Наслаждавай се на диалози и OSTs с изключителна яснота, отблизо или отдалече. UBP-X800M2 може да изпраща звук към телевизора чрез HDMI и към безжична колонка чрез Bluetooth.

Turbo-X
Мащабиране DSEE HX

Повиши мащаба на честотата и динамичния обхват на MP3 и друга компресирана музика – дори и на твоите дискове – до качество близко до висока честота на дискретизация, за да получиш пълното изживяване от оригиналния запис.

Turbo-X
Неограничена аудио наслада!

UBP-X800M2 поддържа много аудио формати с върхово качество 24 bit, от AAC и WAV до DSD 11,2 MHz и много други.

 

Характеристики
    • Тип устройство Bluray Player
    • Декодери Dolby Atmos/ DTS:X
    • Порт Ethernet Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >