Моята кошница

Sony Bluray Player UBPX700B

Blu-ray с Dolby Vision и съвместимост с 4K HDR, за възпроизвеждане на дискове Blu-ray, DVD и multimedia streaming с качество до 4K!
Каталожен номер: 2815389
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 25.78 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Истинското кино изживяване сега идва в твоя хол, с Blu-ray player Sony UBP-X700B. Детайлите 4K и живите изображения с висок динамичен диапазон (HDR) предоставят едно невероятно зрително преживяване, невъзможно до днес. Аудио технологиите Dolby Atmos и DTS:X ще създадат една автентична кино атмосфера.

Успоредно с това, можеш да гледаш филми 4K HDR, дори и на телевизори без HDR, за повече сенки и ярки участъци, със системата за преобразуване HDR-SDR, запазвайки изключителното качество на картината (60p), дори когато гледаш на стандартни телевизори SDR.

 

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на видео
4K Ultra HD

Гледай видео с резолюция Ultra High Definition (3840 x 2160) и невероятна детайлност на големия екран в хола.

 

Turbo-X
  Мрежа
Wi-Fi

Споделяй безжично снимки, видео и други мултимедийни файлове от смартфона или таблета си, благодарение на вградената Wi-Fi технология.

 

Turbo-X
Аудио система
Dolby Atmos

Аудио технологията Dolby Atmos предоставя уникално звуково изживяване с изключителна реалистичност в три измерения! Звукът се разпространява във всяка посока в пространството, осигурявайки неповторимо кинематографско изживяване и покривайки поле 360°!

 

 
 
Кино в твоя хол

Blu-ray 4K Ultra HD показва всичко с изключителна детайлност. За да гледаш и почувстваш всяка сцена така, сякаш е реалност. Също така, с високия динамичен диапазон (HDR) ще се наслаждаваш на изображения с висок контраст, тъй като всички “скрити” детайли оживяват с нова яркост, сенки и цветове.

 

 
 
HDR10 & Dolby Vision

Sony UBP-X700B поддържа технологии HDR10 и Dolby Vision. Сигналите HDR10 имат до 100x по-висока яркост от стандартния сигнал (SDR), като едновременно с това запазват дълбочината и детайлността на черното. Dolby Vision създава разтърсващо кино изживяване, осигурявайки впечатляващи ярки детайли, по-дълбоко черно и живи цветове във всяка сцена.  

 

 
 
Звук, който те пренася на нови места

Чуй всичко с несравнима детайлност, виещите сирени и звуците от клаксоните на автомобилите. Всичко се случва около теб, с чист звук благодарение на Dolby Atmos и DTS:X, върховите аудио декодери, предпочитани от кинематографи навсякъде по света. 

 

 
 
Възпроизвежда всичко

Защо да се наслаждаваш само на Blu-ray 4K UHD, когато можеш да гледаш всичко? Blu-ray player Sony UBPX700B поддържа повечето HD видео и аудио формати с висока резолюция, както и много популярни стрийминг услуги, за да се наслаждаваш на съдържание без ограничения.

 

Turbo-X
"Чете" всичко

С вградения LAN порт можеш да се наслаждаваш на съдържанието и филмите чрез твоята домашна мрежа. За да гледаш любимите си филми, винаги когато пожелаеш.

 

Turbo-X
Smart контрол

Използвай таблета или смартфона си (Android или iOS), за да управляваш устройството за възпроизвеждане на Blu-ray Disc на Sony и да научиш повече за това, което гледаш, с приложението Video & TV SideView.

 

Turbo-X
Стриймване на филми и телевизия на 4K

Наслади се на бързо и стабилно стрийване от различни услуги. UBP-X700 предоставя качество на видео до 4K, благодарение на Wi-Fi с технология MIMO.

 

Характеристики
  • Тип устройство Bluray Player
  • Възпроизвеждане USB Да
  • Дистанционно управление Да
  • Декодери Dolby Atmos/Dolby True HD
  • Порт Ethernet Да
  • Интерфейс на свързване 1xUSB 2.0, 1xHDMI
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >