Моята кошница

Propel Drone TIE ADVANCED X1 Star Wars

Магията на полета придобива напълно ново измерение с дрона Star Wars Tie Advanced X1 на Propel, който развива скорост до 56 км/ч!
Каталожен номер: 2734885
299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 52.82 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Tie Advanced X1 на Propel е абсолютният Star Wars дрон! Разполага с лазерни и инфрачервени предаватели и приемници, с които можеш да симулираш епични въздушни битки и да премериш силите си с други Star Wars потребители. Маневрите и въздушната му акробатика са уникални, тъй като с надеждната жироскопска система и усъвършенствания контролер, имаш пълен контрол на всяко негово движение, дори когато изпълняваш завъртане на 360°. Почувствай Силата на Тъмната страна!

Turbo-X
 
 
Kessel Run за по-малко от 12 parsecs!

Въпреки високата скорост (до 56 км/ч), която може да развие, Tie Advanced X1 ти дава възможността да летиш в напълно безопасна среда. С 3 скорости на полет, функции за избягване на сблъсък, автоматично приземяване/ издигане, LED светлини и обучителен режим (T-Mode), дава усещане за сигурност и безопасност почти при всякакви условия на полет - идеален за начинаещи пилоти.

 
 
Ръчно изработена колекционерска кутия

Propel обръща особено внимание както на дизайна на дрона, който е изпипан до най-малкия детайл, така и на опаковката, която представлява отправна точка за колекционерите на жанра, предоставяйки невероятно визуално изживяване на всеки потребител.

Характеристики
    • Издържа до 8 min
    • Максимална скорост 56 km/h
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >