Моята кошница

Turbo-X Drone T-Smart White

Впечатляващи полети и въздушна акробатика, с голям обхват и FOV изживяване от дисплея на твоя смартфон или таблет!
Каталожен номер: 2744597
149.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Turbo-Χ T-Smart Drone те поставя на мястото на пилота, предоставяйки ти едно уникално FOV изживяване от дисплея на твоя смартфон или таблет, за да изпълняваш страхотна въздушна акробатика с лекота! И всичко това на разстояние до 100 метра, така че да не се ограничаваш в играта с компанията.

Turbo-Χ T-Smart Drone прави всичко това с помощта на най-практичния контролер, който си взимал в ръце, като успоредно с това ти дава възможност за запис на видео и снимки с висока резолюция (720p). Също така, благодарение на smart функциите му, дори и начинаещите потребители се свикнат бързо с управлението му.

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на камерата
HD 720p

С вградената HD камера с резолюция 1280 x 720 pixels, можеш да заснемаш триковете, които правиш във въздуха и да показваш на приятелите си всички твои постижения!

Turbo-X
Обхват
До 100 метра

Прави въздушна акробатика, снимки и видео с дрона, с обхват, който достига 100 метра (при използване на Wi-Fi с евентуални смущения, максималният обхват се ограничава до 30 метра).

Turbo-X
Индикации
Слаба батерия

Индикациите за полет на дрона мигат бързо, когато нивото на батерията (7.4V) е ниско. Изискват се приблизително 120 минути за пълно зареждане.

Turbo-X
Стабилност
4-axis

Вграденият барометър за автоматично поддържане на височина, но и усъвършенстваният жироскоп подобряват стабилността на дрона по 4-те оси.

 
 
Smart функции

Благодарение на smart функциите като Завъртане 3D, Аварийно спиране, Защитен режим, Излитане и приземяване с един бутон, Връщане с един бутон и Функция Headless. Натискайки бутона «Снимки/ Видео» на контролера, можеш да снимаш, а задържайки го натиснат, можеш да правиш видео с резолюция HD 720p, за да впечатлиш приятелите си.

 
 
Ще лети, където му кажеш

Управлението му е изключително лесно, така че ще правиш снимки, докато летиш, без никакви затруднения. Специално разработеният контролер на Turbo-Χ T-Smart (работи на честота 2.4G) е лесен за използване и позволява поставянето на смартфон / таблет, предоставяйки FOV изживяване при употреба и запис на снимки/видео с висока резолюция.

 
 
Връщане с натискане на един бутон

Ако Turbo-Χ T-Smart Drone се отдалечи доста от контролера, можеш да натиснеш бутона за връщане и той ще се върне на мястото, от което е излетял. За отказ, натискаш отново бутона или придвижваш десния лост напред. При връщането, предните индикации на дрона остават включени, а задните мигат бързо. В случай на отказ, остават включени.

Turbo-X
Завъртане… 3D

Когато дронът лети на височина поне 2 метра, натиснете бутона за завъртане 3D, който се намира горе в лявата част на контролера. След като чуеш характерния звук, придвижи десния лост в желаната посока на завъртане.

Turbo-X
Винаги открива пътя

Ако си се отдалечил доста, благодарение на функцията за автоматично връщане, защитния режим и аварийното спиране, твоят дрон ще се върне безопасно.

Turbo-X
Функция Headless

С тази функция управлението на дрона се осъществява по отношение на контролера, а не посоката му (напр. ако натиснеш десния лост надолу, дронът няма да се върне назад, а в посоката на контролера). Когато е активирана тази функция, индикациите мигат много бързо.

 

Характеристики
  • Камера Да
  • Резолюция на камерата 1280x720 pixels
  • Обхват 30 m
  • Издържа до 8 min
  • Дистанционно управление Да
  • Съвместимост Android / iOS
  • Други характеристики Auto Hover
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >