Моята кошница

Spree Маркери двувърхи Art Soft Brush 24 цвята

Каталожен номер: 3760030
29.90 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

Тези двувърхи маркери се явяват иновативен инструмент за художници и любители на изкуството, които ценят удобството и разнообразието в рисуването. Те се характеризират с: 

  1. Двувърх дизайн: С тези маркери имате възможността да използвате ултра меката четка за фини детайли и изцяло различни техники за рисуване, както и стандартния връх за по-широки и по-общи линии.

  2. Ултра мека четка: Този вид връх предоставя възможност за контролирано и финно рисуване, позволявайки на твореца да създаде деликатни детайли или да използва различни техники като преливане на цветове или сенчене.

  3. Алкохолна основа: Маркерите са с алкохолна база, която предлага гладко и равномерно нанасяне на боята, като същевременно осигурява възможност за смесване на цветове и създаване на различни ефекти.

  4. Бързо съхнене: Боята на алкохолните маркери съхне бързо, което позволява на художника да работи без прекъсвания и да избягва размазвания  на цветовете.

  5. 2460 цвята предоставя неограничени възможности за смесване и създаване на различни оттенъци и нюанси.

Тези маркери са идеални за художници, които ценят гъвкавостта и възможността за експериментиране с различни техники и стилове на рисуване. Независимо дали сте професионален художник или просто се забавлявате с изкуството, тези маркери предоставят разнообразие и удобство в творческия процес.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >