Моята кошница

@Work Стол Nemesis черен/червен

Каталожен номер: 2901986
325.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед 

Гeймърски стол подходящ за всеки гейминг маниак! С дизайн включващ червени детайли, който ще те държи непрестанно в бойна готовност, докато разцъкваш! Снабден с отделяща се възглавничка за гърба, облегалка за главата с отделяща се възглавничка за гарантирана защита на врата и механизъм multiblock , за да го нагласяш на предпочитаната от теб височина, докато играеш!

Turbo-X
Turbo-X
Размери
Височина / Ширина: 44-52cm / 55cm

Височина на седалката 44(min) – 52(max)cm, Височина на седалката с подлакътниците 61-68.5cm, височина на гърба 80cm, ширина на седалката 55cm, ширина на гърба 55cm, ширина на стойката 65cm и дълбочина на седалката 55cm.

Turbo-X
Вид механизъм
Relax Multiblock

Механизмът Relax Multiblock ти позволява да регулираш височината на стола според предпочитанията си с функция за заключване на стола и отключване с цел свободно движение за по-голямо удобство. 

 
 
Един истински боец в твоя офис!

Столът Nemesis е в готовност за дълги гейминг изживявания, като невероятният дизайн го превръща в истински гейм трон! За да водиш безкрайни битки! Наслади се на удобство и комфорт и разгроми противниците си в своите гейминг съревнования!

 
 
Върхова подкрепа!

Гърба на стола идва със специален гейминг дизайн,  за да ти предостави гарантиран комфорт! Височината на стола в комбинация с бойната естетика  ще го превърнат в най-добрия съюзник за върхови гейминг изживявания!

 
 
Заеми мястото си и се наслади на пълен комфорт!

Nemesis идва с отеделяща се възглавничка за гърба, за да предостави пълен комфорт ! Можеш да я регулираш според желаната от теб височина или да я отделиш от стола! Ергономичният му дизайн тип Bucket ще ти осигури правилно позициониране на тялото, по време на дългите часове гейминг!

Turbo-X
Регулируеми 
подлакътници

Подлакътниците на стола предоставят нужното удобство за отдих по време на игра. С функция за регулиране на височината, така че да осигурят максимален комфорт докато разцъкваш!

Turbo-X
Висок гръб

Високият гръб осигурява стабилност по време на игра, като поддържа твоята стойка правилна през деня, докато разцъкваш или работиш със сложни приложения!

Характеристики
  • Тип Геймърски стол
  • Гаранция на механизма 1 година
  • Размери Височина на седалката 44(min) – 52(max)cm, Височина на седалката с подлакътниците 61-68.5cm, височина на гърба 80cm, ширина на седалката 55cm, ширина на гърба 55cm, ширина на стойката 65cm и дълбочина на седалката 55cm
  • Механизъм Relax Multiblock
  • Подлакътници Регулируеми
  • Материал Mesh & Екокожа
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >