Моята кошница

Asus Gaming Headset ROG Delta S

USB-C gaming headset ROG Delta S разполага с Hi-Res ESS Quad-DAC, сертифициран микрофон за TeamSpeak/Discord, осветление Aura Sync RGB Lighting и съвместимост с PC, Mac, смартфони и Playstation!
Каталожен номер: 3805557
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.59 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Dominate with superior sound: Asus Rog Delta S Headset може да ти осигури невероятно чист звук за конкурентно предимство в gaming-а.

Всичко се чува по-добре с иновативния ESS 9281, който разполага с технология QUAD DAC™, а микрофонът е с технология Asus AI Noise-Cancelling. Всичко това с тегло само 300 грама, ергономични, хибридни наушници ROG, от които можеш да избираш между fabric mesh или protein lether. Говорителите Essence Drivers 6mm осигуряват кристален звук, за да можеш да чуеш веднага разликата с честотен диапазон между 20-40 KHz. 

Еднопосочният микрофон с Asus AI Noise Cancellation ти позволява да комуникираш ясно със съотборниците си. 

Със свързването USB-C можеш да прехвърлиш gaming-а от PC на конзолата и от конзолата на смартфона или таблета ти, без да сменяш слушалки!
Gaming Headset Asus ROG Delta S at glance
 
 
Чуваш всеки детайл!
Ако мислиш, че gaming headsets не могат да осигурят звук с висока достоверност, със сигурност не си слушал ROG Delta S. Четирите Hi-Fi Grade DACs на ESS 9281 предоставят несравним дигитален звук, без загуби, като всеки DAC отделя мощността за обработка на едно подмножество от звуковия сектор, от много ниските до много високите честоти. Сигналите се съчетава, така че да произвеждат чист звук с впечатляваш SNR 130 dB, по-висок от на всяко друго устройство на пазара. Като резултат чуваш и локализираш in-game звуци с абсолютна точност, преценяш прецизно на какво разстояние се намират враговете и т.н.
 
 
Технология Hyper-Grounding
Ексклузивната технология ROG Hyper-Grounding използва многослойни PCBs и спомага за избягването на електромагнитни смущения, предоставяйки чист звук без шум. Благодарение на тази иновативна технология, ROG Delta S е RGB gaming headset с ESS Quad DAC, предлагайки на потребителите богат и динамичен звук - оставяйки зад себе си конкуренцията!
 
 
Висок SNR за неповторими FPS!
Съотношението сигнал / шум (SNR) представлява важна спецификация на gaming headsets, особено за онези, които искат да се наслаждават на FPS игри. По-високият SNR ти позволява да локализираш с точност разстоянието на противника по стъпките му, позицията на някой изстрел или експлозия на бойното поле. С Quad-DAC дизайна си, ROG Delta S постига безпрецедентно съотношение SNR - достигайки 130 dB - едно ниво, което не може да бъде постигнато от single-DAC gaming headsets.
 
 
Ясна комуникация със съотборниците ти
Еднопосочният микрофон ASUS AI noise-cancelling разполага с процесор, създаден да намалява 500 милиона различни вида фонов звук, като същевременно поддържа хармонията на човешкия глас за ясна комуникация по време на играта. Стандартните звуци като говор, клавиатура и щракане на мишката се намаляват с до 95%. Микрофонът е подвижен, разполага със специална светлина на върха, за да знаеш кога е заглушен, като е сертифициран от Discord и TeamSpeak.
 
 
Съвместимост с всички твои устройства
Със свързването USB-C® можеш да се насладиш на звук с високо качество, на което и устройство да играеш. Слушай surround sound на PC или лаптоп с Armoury Crate Software, като можеш да свържеш слушалките към мобилно устройство или конзола, с включения преходник USB-C към USB 2.0.
Gaming Headset Asus ROG Delta S control
 
Контрол на върха на пръстите ти
Контролните елементи, които се намират върху слушалката ти позволяват да регулираш RGB осветлението, силата на звука, както и да заглушаваш микрофона, без да прекъсваш играта или променяш настройките чрез софтуер.
Gaming Headset Asus ROG Delta S soundwave
 
Гласът ти става светлина
С уникалния Soundwave light effect, RGB осветлението на слушалките ти се подчинява на гласа ти, за да се постигне футуристичен ефект, на който повечето научнофантастични филми биха завидели!
Gaming Headset Asus ROG Delta S armourycrate
 
Armoury Crate
Софтуерът Armoury Crate ти позволява да настройваш всички параметри на устройствата Asus ROG, както и да синхронизираш осветлението Aura Sync. Всичко чрез една изчистена и лесна за използване среда!

Характеристики
  • Тип Headset
  • Форма Over ear
  • Свързване С кабел
  • Микрофон Вграден
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 40 KHz
  • Интерфейс на свързване Type-C/ USB 2.0
  • Конзола Android / iOS / Nintendo Switch / PC / Playstation
  • Тегло 300 g
  • Други характеристики Noise Cancellation
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >