Моята кошница

Sony Gold/Black Wireless Headset

Несравним звук и подобрен дизайн от един безжичен gaming headset с високо качество, специално създаден за PS4 и PS VR!
Каталожен номер: 2873842
179.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 31.62 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Благодарение на невероятно практичния дизайн и двата вградени микрофона, безжичните слушалки Gold на Sony ти дават шанса да откриеш колко страхотно може да се чуват игрите ти!

Променяй настройките по време на игра с вградените контролери за силата на звука и заглушаване на микрофона, и разговаряй със съотборниците* си с изключително чист звук, благодарение на скритите микрофони с функции за премахване на шума.

Използвай функциите, създадени от компаниите специално за техните игри, чрез придружаващото слушалките приложение и се отдай на експлозивния екшън със звук virtual surround 7.1 (наличен само за системи PS4). Използвай безжичния USB адаптор и ги свържи с PS4, PC и Mac.

 

* Изисква се акаунт PSN и връзка с интернет.

Turbo-X
 
 
Епичен звук

Наслади се на невероятния звук на God of War както е проектиран от създателите на играта, с официалния аудио режим, наличен чрез приложението PS4 Headset Companion и с виртуалния звук Surround 7.1 на всички съвместими игри. Чуй оглушителните стъпки на гигантските чудовища, свистящата във въздуха брадва Leviathan на Kratos и стрелите от лъка на Atreus. 

 
 
Подобрена комуникация

Двата скрити микрофона работят комбинирано и предоставят оптимална чистота на гласа, когато изработваш тактически план или разговаряш с отбора си. Благодарение на вградената технология за премахване на шума, съотборниците ти чуват само това, което има значение, а със стратегическата позиция и двата микрофона, всяка дума се чува с невероятна чистота - както и да носиш слушалките си.

 
 
Идеални за PlayStation VR

Изключително здравата лента за глава и възглавничките на безжичните слушалки Gold са проектирани така, че да се поставят комфортно върху PS VR Headset. Така, можеш да останеш «потопен» във виртуалните светове още по-дълго време.

 

Характеристики
    • Конзола Playstation 4
    • Тип Headset
    • Свързване Безжично
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >