ОБАДИ СЕ БЕЗПЛАТНО НА 080018200
Моята кошница
web offer

Razer Keyboard Huntsman Elite Opto Wired

Интегрира новите Opto-Mechanical суичове на Razer за върховно усещане и висока скорост, като поддържа и функция Chroma!
Каталожен номер: 2930110
279.00 лвЦена в магазина
259.00 лв.
Интернет цена

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 45.76 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Razer Huntsman Elite е premium gaming клавиатура, една от най-удобните, които си използвал някога! Притежава premium конструкция, впечатляваща визия и отлични функции. Идва с магнитна подложка за китките на ръцете, за да я използваш със същата ефективност дори по време на продължителните сесии. Върховият модел на Razer разполага с нови суичове Opto-Mechanical, които благодарение на една невероятна иновация, успяват да предадат информацията със скоростта на светлината. Как? Използвайки оптична технология и чрез инфрачервени лъчи, които се намират на всеки суич, осъществява мигновен запис на всяко движение. Така Huntsman Elite може да работи 30% по-бързо в сравнение с традиционните механични клавиатури, разполагайки с двойно по-голяма издръжливост, но предоставяйки същото усещане като всяка друга със зелените суичове на Razer. Допълнително Huntsman Elite поддържа функция Chroma, разполага със скрита подсветка от всички страни, media клавиши и цифров диск за увеличаване и намаляване на силата на звука, а настройките ти се съхраняват както в клавиатурата, така и в cloud за още по-голяма гъвкавост.

Turbo-X
 
 

Играй със скоростта на светлината

Възползвай се от Opto-Mechanical суичовете на Razer и подобри постиженията си! Huntsman Elite предоставя изключителна точност, регистрирайки всяко твое движение на мига. Всеки суич разполага с инфрачервен лъч в разстояние на задействане от 1,5 мм, което позволява на Huntsman да работи 30% по-бързо в сравнение с другите механични клавиатури.

 
 

Premium конструкция за комфорт и върховно изживяване

Huntsman Elite разполага с по-малко подвижни части и за активирането на всеки суич не се изисква физически контакт, благодарение на което се увеличава продължителността на живот на клавиатурата. С издръжливост 100 милиона клика, двойно по-голяма от тази на традиционните механични клавиатури, Huntsman Elite изисква и по-малка сила за задействане. Разполага също с магнитна подложка за китките на ръцете за още по-голям комфорт.

 
 

Съхранява твоите настройки

Gaming клавиатурата, едно от двете «оръжия» на себеуважаващия се геймър (другото е неговата мишка), трябва да го следва навсякъде, независимо дали участва в някой турнир, или играе с приятелите си. Предоставяйки максимална гъвкавост, Huntsman Elite ще ти позволи да запаметиш чрез Synapse 3 настройките си както локално, така и в cloud! Играй както искаш и където искаш, сега можеш благодарение на хибридната функция за съхранение!

 
 

"Pro" функции за всички

Използвай gaming функциите на Huntsman Elite и подобри още повече постиженията си. Програмирай всеки клавиш както ти е удобно и се възползвай от on-the-fly записа на макроси за по-ефективна игра. Функцията anti-ghosting за 10 клавиша ще се погрижи за регистрирането на всяко твое движение, предотвратявайки припокриването на клавишите, а ultrapolling 1000 Hz идва, за да завърши пъзела.

 
 

Колко милиона цвята можеш да понесеш в гейминга?

Функцията Chroma на Razer дава ново измерение на начина, по който играеш любимите си игри, тъй като можеш да адаптираш подсветката на клавиатурата, избирайки между 16.8 цветови нюанса. Избери мотив според настроението или играта, която играеш (открий профил за заглавия като Fortnite, Overwatch и Warframe), оцветявайки клавишите, които те интересуват и подобрявайки постиженията си. Също така, разполага със скрита подсветка, идваща от всяка нейна част, включително и от подложката за китките, за един още по-впечатляващ резултат!

Характеристики
  • Употреба Gaming
  • Тип Клавиатура
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Клавиатурна подредба Английски език
  • Регулиране на височина Да
  • Други характеристики Механични клавиши. Audio Control. Светещи клавиши. Подложка за китките на ръцете
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >