Моята кошница

Turbo-X Keyboard Sirin RGB Wired

Каталожен номер: 2719460
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години Плесио
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Клавиатурата Turbo-X Sirin RGB идва, за да впечатли геймърите. Интегрира 104 хибридни полумеханични суичове, предоставяйки изключително усещане при работа. Разполага с алуминиева рамка в горната част за висока устойчивост и впечатляваща визия. За това допринася и RGB подсветката, която може да се променя според твоите предпочитания. Разполага с 19 anti-ghosting клавиша, давайки ти възможност да подобриш постиженията си във всяка игра. Свързва се с компютъра чрез USB порт.

Turbo-X
 
 

Полумеханични суичове

Turbo-X Sirin RGB разполага с 104 клавиша, които се придружават от хибридни суичове, изработени от метални контакти в комбинация с пластмасова мембрана. По този начин, потребителят се наслаждава на предимствата на един механичен суич на по-ниска цена.

 
 

Алуминиева конструкция

Горната рамка на Turbo-X Sirin RGB е изработена от лек алуминий, предоставяйки не само premium визия и впечатляващ дизайн в съчетание с подсветката, но и висока устойчивост.

 
 

С толкова цветове, ще имаш нужда само от въображение!

С RGB LED подсветка в различни цветове, за да избереш подходящите за теб. Също така, интегрира ефекти на движение RGB, способни да създадат една впечатляваща визия за твоя gaming setup.

Turbo-X
 

Anti-ghosting за невероятни скорости

С технологията anti-ghosting, колкото и бързо да играеш игри, производителността остава висока, за да достигнеш до върха на възможностите си.

Turbo-X
 

Свързване USB

Свързването на клавиатурата става чрез USB за бърза реакция на всеки клик, така че да не съществува фактор, който да намали ефективността ти.

Характеристики
  • Тип Клавиатура
  • Употреба Gaming
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Регулиране на височина Да
  • Клавиатурна подредба Английски език
  • Други характеристики Media Center бутони
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >