Моята кошница
свежо

Asus Mouse ROG Gladius II Wireless

Dual Wireless (2.4GHz/Bluetooth) ASUS ROG Gladius II идва с оптичен сензор 16000 DPI, RGB подсветка и сменяеми суичове OMRON!
Каталожен номер: 3321762
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.16 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
WIRED PERFORMANCE. WIRELESS FREEDOM: Проектирана да изпълнява всяко твое движение с точност и скорост, ASUS ROG Gladius II Gaming Mouse интегрира мощен оптичен сензор 16000 DPI (400IPS/50G) и скоростен Dual Wireless интерфейс на свързване (2.4GHz на 1ms & Bluetooth LE) за по-голяма гъвкавост.

Разполага с бутони DPI Switch/DPI Target Button и устойчиви суичове OMRON, които благодарение на дизайна ASUS Switch Pocket, могат да се заменят, увеличавайки продължителността на живот на мишката.

Съвместима със софтуера Aura Sync RGB и Armoury II на ASUS, мишката ти позволява да настройваш дори и най-дребните детайли, а визията й може да се комбинира с подсветката на друга ASUS ROG периферия!
ASUS Gaming Mouse ROG Gladius II
 
 
Bluetooth или 2.4GHz, ти избираш!
ROG Gladius II Wireless предлага два начина на безжично свързване. С USB Dongle 2.4GHz/1ms (включен е) може да се свърже директно към всяка система - за неограничена съвместимост - а чрез Bluetooth LE (с ниска енергийна консумация) можеш да я "сдвоиш" безжично, наслаждавайки се на по-голяма свобода при по-голям обхват (очакваната продължителност на живот на батерията достига 25 часа с активирана RGB подсветка или 57 часа без RGB подсветка.
 
 
Безкомпромисна точност!
С gaming-grade оптичен сензор, който осигурява чувствителност от 100 до 16000 DPI, с проследяване 400 инча в секунда (IPS) и ускорение 50G, всяко твое движение се изпълнява светкавично. ROG Gladius II Wireless на ASUS е значително по-лека от предшественика си и проектирана така, че да превръща всяка твоя мисъл в движение на монитора на компютъра!
 
 
Достига 50 милиона клика!
ROG Gladius II WIreless на ASUS е снабдена със суичове D2FC-F-K (60 +/- 15gf) на OMRON, специално проектирани с акцент върху бързата реакция и устойчивостта. С издръжливост до 50.000.000 клика на клавиш и изключителен дизайн Switch Pocket, който позволява лесната смяна на суичовете, няма да се тревожиш за работата на мишката си за дълъг период от време.
 
 
Ергономичен дизайн за максимален комфорт
Разполага с ергономичен дизайн със странични панели от каучук, който позволява на ROG Gladius II Wireless на ASUS да стане едно цяло с ръката ти - независимо от стила ти на захват (Palm, Claw, Fingertip) - и да не се изплъзва, дори ако я използваш с часове, за което допринася и малкият й обем.
 
 
Aura Sync RGB
Със софтуера за контрол Aura Sync RGB създаваш динамични светлинни ефекти, регулирайки нюансите на ROG Gladius II Wireless според предпочитанията ти, като можеш да синхронизираш визията на мишката с останалата ти ASUS периферия.

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване Bluetooth / Безжично
    • Бутони 6 програмируеми
    • Други характеристики 16000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >