Моята кошница

Corsair Mouse Harpoon RGB Gaming

Лека и удобна, с оптичен сензор 6000 DPI за висока прецизност и скорост, идеална за многочасова употреба!
Каталожен номер: 2737663
69.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Harpoon RGB Gaming Mouse на Corsair идва със сензор 6000 DPI за максимална прецизност и висока скорост. Притежава изключително удобна повърхност, която приляга перфектно в ръката и не се изплъзва, дори ако я използва с часове, за което допринася ограниченият й обем и ниското тегло.

Turbo-X
 
 
Всяка твоя мисъл се превръща в точно движение

Разполага с оптичен сензор 6000 DPI (dots per inch), който се придружава от технологиите advanced tracking и високоскоростно локализиране на движение. Предоставя изключителна точност в движенията ти и гейминга. Harpoon RGB Gaming на Corsair е проектирана така, че да приведе в движение всяка твоя мисъл на монитора на компютъра, за да изпълняваш всичко с висока скорост.

 
 
Лек и ергономичен дизайн

Ергономичният й дизайн запълва по естествен начин ръката, предоставя удобство, дори когато я използваш дълги часове, а повърхността със специална текстура осигурява стабилност и не позволява на мишката да се изплъзне от ръката ти. Лекият и компактен дизайн ти дава възможност да имаш скоростни реакции и да не се изморяваш дори след дългочасова употреба.

Turbo-X
 
Честота на опресняване 1000Hz

Тъй като реакцията има важна роля както в игрите, така и при всекидневната работа на компютъра, Corsair Harpoon RGB Gaming има честота на опресняване (polling rate) 1000Hz. Това означава, че предава на компютъра информацията от движението изключително бързо, така че да се "подчини" на командите ти.

Turbo-X
 
Промяна на DPI

Промени чувствителността на оптичния сензор с натискане на един бутон! Дори по време на игра можеш да увеличаваш и намаляваш DPI, без да се налага да използваш софтуер.

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Бутони 6 програмируеми
    • Други характеристики 6000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >