Моята кошница

MSI Clutch GM40 Gaming Mouse Red Wired

Удобна за използване и с лява ръка, с практични странични бутони, изключително качество на изработка и OMRON GAMING суичове за 50000000+ клика!
Каталожен номер: 2915669
55.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

 

Clutch GM40 Gaming Mouse на MSI е това, от което се нуждаеш, за да влезеш в света на гейминга! С впечатляваща визия и ергономия, със скоростно кабелно свързване, оптичен сензор Avago PMW3310 с диапазон от 800 до 5000 DPI, Red LED подсветка, противоплъзгащи странични части и механични суичове OMRON GAMING за 50000000+ клика, Clutch GM40 е мечтата на всеки геймър!

 

Turbo-X
Turbo-X
Чувствителност
5000 DPI

Чувствителността достига своя peak с 5000 DPI (Advanced Mode). Оптичният сензор с висока резолюция изпълнява движения с изключителна прецизност и плавност, за да не изгубиш нито един пиксел!

Turbo-X
Бутони
9 програмируеми

С комплект от 9 бутона (с Button Switch) изпълняваш всяко движение и всяка команда, така че да направиш гейминга още по-лесна задача.

Turbo-X
Подсветка
Red LED & LED Dragon

Впечатляващата червена LED подсветка ще те вкара директно в играта, а светещият “дракон” на MSI ще подобри естетиката на твоята gaming система.

 
 
Усъвършенстван сензор

Снабдена с оптичния сензор PixArt PMW 3310, мишката MSI Clutch GM40 Gaming е готова да приеме всяко предизвикателство. Стойностите DPI се движат в диапазон от 800 до 5000 чрез специален бутон, без използването на допълнителен софтуер, който се активира и от двете страни на мишката - издигайки ергономията на по-високо ниво.

 
 
Несравнима скорост

Създадена за all-round gaming, със здрава конструкция и уникални функции. Настройките на двоен профил позволяват бързата смяна на DPI между предварително избрания режим (Default) и режима за напреднали (Advanced), а бутонът в долната част предоставя по-голяма гъвкавост, за да активираш/деактивираш страничните контролни бутони, преминавайки от игрите към домашните.

 
 
Удобна и за левичари

Личното ти «оръжие» разполага с premium ергономичен дизайн, предоставяйки на десничари и левичара най-комфортното гейминг изживяване. Проектирана е с оглед на чувствителността, точността и скоростната реакция на движенията ти на бойното поле.

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Бутони 9
    • Други характеристики 5000 DPI. Удобство за левичари. Програмируеми бутони
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >