Моята кошница

JBL Partybox 200

Мощна аудио система с Bluetooth, светлинни ефекти, възможност за възпроизвеждане от USB, функция Karaoke и входове Mic/Guitar!
Каталожен номер: 3182584
739.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.18 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Възпроизвеждай любимите си песни безжично чрез смартфон/таблет със свързване Bluetooth или свържи USB Stick с музикални парчета и остави безжичната колона JBL PartyBox 200 да поеме задълженията си на DJ, докато ти танцуваш с приятелите си!

Това е мощна аудио система (120W), подходяща за парти. Предоставя богат бас, функция Karaoke, функция powerbank и впечатляващи светлинни ефекти в три различни режима (Meter, Pulse и Party). Можеш да свържеш и втора колона (безжично или чрез RCA) и да се насладиш на мощен стерео звук.

Също така, можеш да си направиш собствен концерт, използвайки портовете за свързване на китара и микрофон!

Turbo-X
 
 
Звук с подписа на JBL

Наслади се на разтърсващ звук от аудио системата на JBL. С мощност 120W и дълбок бас, възпроизвеждането на любимите ти парчета, караокето, дори и звукът на електрическата ти китара преминават на друго ниво!

 
 
Be Ready To Party!

JBL PartyBox 200 разполага с три светлинни режима (Lightshow), за да избереш подходящия за теб. Meter, Pulse и Party ще създадат невероятна атмосфера, която в комбинация с изключително мощния и чист звук (45Hz-20kHz ) ще подобри настроението на гостите ти и ще направи твоето парти незабравимо.

 
 
Be Loud, Be Proud!

Възпроизвеждането на песни е добро, но когато имаш възможността да се насладиш на жива музика с кристален звук, говорим за концерт на живо, който ще вдигне всички на крака. JBL PartyBox 200 разполага с портове за свързване на китара и микрофон, давайки ти възможност да свириш и пееш едновременно.

Характеристики
    • Обща мощност 120 Watt
    • Честотен диапазон 45 Hz - 20 KHz
    • Bluetooth Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >