Моята кошница
промоция

Xiaomi Scooter Ninebot Mini White

Каталожен номер: 3065014
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.59 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед 

Само за 3 минути се учиш да караш и с едно зареждане можеш да изминеш до 22km, снабден с над 15 защитни елемента!

Ninebot Mini  идва с механизъм за самобалансиране, който се движи лесно напред с лек наклон на тялото ти. Адаптивността на движенията му е комбинация от усъвършенствани алгоритми за управление, прецизни сензори и високопроизводителни процесори. С компактен дизайн и тегло от само 12.8 кг и невероятна издържливост на променливостта на времето и околните условия.

Turbo-X
 
 
Карай, като професионалист само за 3 минути!

Ninebot mini е проектиран, така че да не се нуждаеш от дълги часове на практика, за да усъвършенстваш управлението му. Просто се качи на скутера и започни да караш, като професионалист в рамките на няколко минути! Ергономичният дизайн съчетава много прецизни сензори, които непрекъснато улавят най-малките движения минимум 200 движения в рамките на секунда, като те допринася за стабилно управление през цялото време. Иновативната лента за контрол на коляното Leansteer® ти позволява да управляваш лесно и прецизно с по-голяма стабилност.

 
 
4 пъти по-бързо придвижване от ходенето пеш


Двигателят на Ninebot Mini сам по себе си не е достатъчен, за да гарантира стабилност и безопасност, затова е разработен и алгоритъм за динамична мощност, който автоматично идентифицира терена и условията, в които пътуваш и динамично настройва моментната мощност, за да отговаря на тях.
Когато се приближавате до пътно препятствие, силата мигновено се увеличава. Така се повишава стабилността на Ninebot mini, което ви позволява да се движите удобно.  Идва с 9 см височина на шасито и щателно проектирани възглавници, които значително намаляват внезапните удари. Той има рейтинг IP54, което означава, че можеш да пътуваш дори, когато вали.

 

 
 
Изключителна адаптивност на пътя

С автоматична LED система за осветяване на цветове, за да гарантира вашата безопасност, която се състои от автоматични фарове и LED задни светлини. Фаровете помагат за осветяване на пътя и осветяват до 5 метра напред. 2-те задни светлини, по подразбиране, са в синьо. Светлината е червена, когато спираш и се превръща в жълта, когато завиваш наляво или надясно. Осветителната система е проектирана за безопасност с впечатляваща визуална привлекателност. 

 

 
 
Безпилотен режим и Bluetooth управление от дистанция

Скутерът е снабден с опция за дистанционно управление чрез Bluetooth свързване със смартфона ти, така че да задаваш всякакъв вид движения, 360-градусови завъртания и скорости по-време на управлението му. При положение, че бъде извършен опит за кражба и бъде нарушена системата за безопасност на скутера, той автоматично ще активира алармата си и ще те уведоми чрез смартфона ти!

Характеристики
  • Модел Ninebot Mini
  • Цвят Бял
  • Максимална скорост 16 km/h
  • Автономия на батерията 22 km
  • Диаметър на колелата 10.5" (26.67 cm)
  • Максимално тегло 85 kg
  • Максимална височина 59.5 cm
  • Тегло 12.8 kg
  • Други характеристики Високо еластична рамка от магнезиева сплав
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >