Моята кошница
Sale

Konami eFootball PES 2020 Playstation 4

Каталожен номер: 3265773
39.98 лв 59.99 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Pro Evolution Soccer се завръща динамично на терена с новата глава от серията "eFootball PES 2020". Очаква те невероятно футболно gameplay преживаване! Под ръководството на бившия играч на Барселона и на националния отбор на Испания - Andrés Iniesta - Konami преработва Master League, като подобрява на всяко ниво движението и естествеността в контрола на топката. Успоредно с това, ще имаш възможността да оформиш своя Manager както искаш или да "мобилизираш" една легенда от миналото, като например Diego Maradona.

Turbo-X
 
 
Обновена версия на Master League!

Големи промени се задават в любимия режим Master League, в който освен подобрена и по-реалистична система за трансфери, е добавен и интерактивен диалог, който ти позволява да избираш отговори, подхождащи на личността ти, така че да бъдеш създател на твоята Master League история. 

 
 
Нов Matchday Mode!

Новият режим пренася футболната култура в един по-конкурентен формат. Можеш да избереш страна и обединиш усилия както с новобранци, така и с ветерани, за да доминираш в новия режим Matchday.

Характеристики
    • Тип игра Sports
    • Конзола Playstation 4
    • PEGI Rating 3+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >