Моята кошница

Sega Alien: Isolation Ripley Edition (XBOX360)

Каталожен номер: 2168553
39.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Гаранция - 1 година
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

Alien: Isolation (XBOX360)

Историята...

Най-реалната заплаха от извънземни, която някога е съществувала досега!

Действието на играта се развива през 2137: 15 години след събитията Alien и 42 години преди събитията Aliens.

Играта се фокусира върху дъщерята на Ellen Ripley, Amanda, която докато търси истината за изчезването на майка си е извикана в космическа станция "Севастопол", за да получи информация, която би могла да й помогне да открие майка си, като не знае че извънземно се намира в космическата станция.

Bonus при предварителна поръчка #1

 

Crew Expendable DLC

Изживей отново вълнуващите моменти на филма Alien с Mining Vessel Nostromo и с неговия първоначален екипаж.Brett и Kane са вече мъртви, както и Ash и Lambert. Сега единственото, което остава е да вземеш ролята на Dallas, Parker или Ellen Ripley. Да победиш своя страх и да намериш начин да изолираш Alien. В този уникален сценарий можеш да играеш с който пожелаеш от оцелелите от екипажа, веднага след като Brett умира.

Можеш да изследваш свободно Nostromo от каютите до машинното отделение и да съгласуваш усилията си с Ash и Lambert, за да изолирате създанието в airlock на кораба.
 
 

Bonus при предварителна поръчка 2

 

DLC Last Survivor

Вземи ролята на Ellen Ripley, последната оцеляла от екипажа на Nostromo, докато се опитва да избяга с кораба Narcissus.Вземи ролята на Ellen Ripley, последната оцеляла от екипажа на Nostromo, докато се опитва да избяга с кораба Narcissus. Докато чуваш виковете на Lambert и Parker, трябва за успееш да ги насочваш, за да активират системата за саморазрушение на този огромен Mining Vessel.

След това трябва да намериш най-лесния начин, за да достигнеш до спасителната лодка Narcissus и да оставиш завинаги зад себе си този кошмар.

Alien: Isolation

 

Comments - Alien: Isolation

A return to true survival horror in a time when that genre has seemed to wither at the upper-end of the market.

Features - Alien: Isolation

-Преодолей навсякъде присъстващата смъртна опасност. Намираш се в непрестанна бдителност, тъй като едно наистина активно и енергично извънземно използва сетивата си, за да те преследва, като отговаря на всеки твой ход.

-Импровизирай, за да оцелееш. Hack системи, събирай живи ресурси и прави предмети за справяне с всяка ситуация. Ще бягаш от враговете си, ще им отвличаш вниманието или ще се изправяш лице в лице срещу тях?

 

-Открий един свят на тайни и борба за оцеляване. Потопи се в пространството на косическа станция Sevastopol. Срещни се с богат cast от жители в свят, белязан от страх и недоверие.

Характеристики
    • Тип игра Action
    • Конзола XBOX 360
    • PEGI Rating 18+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >