Моята кошница
свежо

505 Games Assetto Corsa Competizione Xbox One

Каталожен номер: 3457478
79.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Αssetto Corsa Competizione е една страхотна игра симулация, която позволява да играчите да се насладят на истинската атмосфера на шампионата GT3. Състезавай се с най-известните автомобилни състезатели, най-добрите отбори и най-мощните автомобили, с най-голямата достоверност и точност, постигана някога в игра. Състезанията Sprint, Endurance и Spa 24 Hours оживяват с едно невероятно ниво на реализъм както в singleplayer, така и в multiplayer режим.
Assetto Corsa Competizione Xbox One
 
 
Реалистични състезания!
Почувствай адреналина в пилотската кабина на един истински състезателен автомобил. Assetto Corsa Competizione е създадена с цел да пресъздаде преживяването по време на истински автомобилни състезания чрез усъвършенствана система от математически модели, която предава с точност реакцията на гумите, аеродинамиката, двигателя, окачването и електронните системи, които определят баланса на автомобила, както и ефекта на механичната повреда върху способността на автомобила.

Характеристики
    • Тип игра Racing
    • Конзола Xbox One
    • PEGI Rating 3+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >